roast busters

Έφηβοι με ιστοσελίδα δημοσίευαν τους βιασμούς που πραγματοποιούσαν

Η αστυνομία του Auckland ερευνά μια εφήβων που με το “Roast Busters”  χρησιμοποιούν τα social media για να προσελκύσουν νεαρά α. Οι νεαροί μεθούσαν τα θύματα τους και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά.  Συχνα κατονόμαζαν τα θύματα τους στην σελίδα τους στο Facebook για να καυχηθούν για τις πράξεις τους. Η σελίδα αυτή μετά από δυο χρόνια online κατέβηκε από τις Αρχές το Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει η Daily Dot.

Η Αστυνομία παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί εδώ και καιρό τους “Roast Busters” (από το 2011) , αλλά ποτέ δεν προέβει σε συλλήψεις. Οι έφηβοι πιστεύεται ότι είναι από  17 έως 19 ετών και δημοσίευαν τα ονόματα των φερόμενων θυμάτων τους, τα οποία ήταν ανήλικα. Εάν αναζητήσετε το “Roast Busters” στο Facebook, θα δείτε σελίδες με φίλους της ς που σταμάτησε να λειτουργεί μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας. Παραθέτουμε screenshots που δείχνουν το ύφος της σελίδας…

roast busters app

Σύμφωνα με μία δημοσίευση από το 3 News, δύο από τα εκόμενα άτομα είναι οι γιοι ενός πολύ γνωστού καλλιτέχνη της Νέας Ζηλανδίας ενός Αστυνομικού από το Auckland, γεγονός που ίσως μπορεί να εξηγήσει το γιατί ενώ η Αστυνομία παρακολούθησε την ιστοσελίδα για δύο χρόνια δεν προέβη σε συλλήψεις.

roast busters

Οι Αστυνομικοί όπως φαίνεται είναι σε αδιέξοδο με την έρευνά τους, επειδή κανένα από τα θύματα δεν επιθυμεί να παραδεχτεί δημοσίως το τι έχει συμβεί. Ένα θύμα,  που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο 3 News ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες ταυτόχρονα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Χρησιμοποίησα το λινκ του ποστ σας, στην ανάρτησή μου σχετικά με το θέμα! Θα ήταν χρήσιμο να δημοσιεύσετε τις 2 ιστοσελίδες στις οποίες γίνεται η συγκέντρωση των υπογραφών προκειμένου να "πειστεί" η ΝΖηλανδική αστυνομία να ασκήσει δίωξη κατά των δύο βασικών -κατα συρροή- βιαστών! Η ατιμωρησία και η κουλτούρα του βιασμού στη ΝΖ πρέπει να σταματήσει εδώ! Το λινκ για το ποστ μου, είναι το παρακάτω.
    Ευχαριστώ πολύ :) http://artanis71.blogspot.gr/2013/11/blog-post_15
    Read more at:&nbsp ;https://iguru.gr/2013/11/04/teens-facebook-page-for-rape/
    Copyright © iGuRu.gr

  2. Χρησιμοποίησα το λινκ του ποστ σας, στην ανάρτησή μου σχετικά με το θέμα! Θα ήταν χρήσιμο να δημοσιέυσετε τις 2 ιστοσελίδες στος οποίες γίνεται η συγκέντρωση των υπογραφώνμ προκειμένου να "πειστέι" η ΝΖηλανδική αστυνομία να ασκήσει δίωξη κατά των δύο βασικών κατα συρροή βιαστών! Η ατιμωρησία και η κουλτούρα του βιασμού στη ΝΖ πρέπει να σταματήσει εδώ! Ευχαριστώ πολύ :) http://artanis71.blogspot.gr/2013/11/blog-post_15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).