hacker for facebook

Εφαρμογή Hacker for Facebook. Είναι αλήθεια;

Υπάρχουν πολλές στο Google Play που υπόσχονται ότι είναι σε θέση να παραβιάσουν λογαριασμούς στο Facebook. Οι ερευνητές της F-Secure ανέλυσαν μια από αυτές και τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά.

Η , που ονομάζεται “Hacker (for Facebook),” ισχυρίζεται ότι επιτρέπει στους χρήστες να σπάσουν τους κωδικούς πρόσβασης κάθε λογαριασμού.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση εφαρμογή προτρέπει τους wannabe hackers να την αξιολογήσουν με 5 αστέρια στο Google Play, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά….

hacker for facebook

Στη συνέχεια, παρουσιάζεται μια διαφήμιση που έχει σχεδιαστεί για να ξεγελάσει τους φιλόδοξους hackers και να εγκαταστήσουν antivirus στις Android τους. Τέλος, τα θύματα οδηγούνται με μια phishing σελίδα που μοιάζει με το Facebook.
Ο προγραμματιστής της εφαρμογής αναφέρει “είναι μόνο μια εφαρμογή φάρσα. Το ενός λογαριασμού στο Facebook μέσω μιας εφαρμογής θα ήταν παράνομο.”

Εφαρμογή φάρσα; Μάλλον όχι, αφού προσπαθεί να σας πείσει να εγκαταστήσετε ψεύτικα προγράμματα antivirus, σας προτρέπει να την ψηφίσετε με 5 αστέρια και συλλέγει τα διαπιστευτήριά σας στο Facebook. Όλα αυτά κάνουν μια εφαρμογή κάτι περισσότερο από κακόβουλη. Προσοχή!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).