micro erxetai o protos 3d ektupotis gia katanalotes

Έρχεται ο πρώτος 3D εκτυπωτής για καταναλωτές

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε την καμπάνια χρηματοδότησής του στο Kickstarter ο 3D Micro, ο οποίος, με στόχο τα 50.000 δολάρια, έχει συγκεντρώσει ήδη 1.460.000 – και απομένουν μάλιστα 28 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.micro-erxetai-o-protos-3d-ektupotis-gia-katanalotes

Στη του στο Kickstarter, οι δημιουργοί του (M3D LLC) τον χαρακτηρίζουν τον πρώτο 3D εκτυπωτή «πραγματικά για καταναλωτές», καθώς συνδυάζει χαμηλό κόστος (αποκτάται από backers που παρέχουν στο project 199 δολάρια) και εύκολο χειρισμό.

«Είναι ο πιο οικονομικός 3D εκτυπωτής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Ιδανικός για πρωτάρηδες και ειδικούς: απλά συνδέστε τον εκτυπωτή, κατεβάστε ή δημιουργήστε μοντέλα, πατήστε print και παρακολουθήστε τις δημιουργίες σας να υλοποιούνται μπροστά στα μάτια σας» αναφέρεται στη σελίδα.

micro-erxetai-o-protos-3d-ektupotis-gia-katanalotes 1
«Κλειδί» είναι η Micro Motion Technology: ένα αισθητήρων και αλληλεπίδρασης που είναι ενσωματωμένο στην «κεφαλή», το οποίο παρέχει αυτορύθμισης στη συσκευή. Παράλληλα, το λογισμικό είναι σχεδιασμένο για να παραπέμπει σε παιχνίδι και είναι πλήρως συμβατό με οθόνες αφής.
Όσον αφορά στις διαστάσεις του, πρόκειται για έναν κύβο ακμής 185 χιλιοστών και βάρους ενός κιλού. Είναι συμβατός με , Mac και Linux και συνδέεται μέσω USB. Υποστηρίζει διάφορα υλικά (ABS, PLA, νάιλον κ.α.).

naftemporiki.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).