Οι Περιπέτειες του Ζαχαρία Δεντοφτιάχνω στην Τρία Κιλά Κώδικα ΑΕ

Οι “Περιπέτειες του Ζαχαρία Δεντοφτιάχνω” ξεκίνησαν το 2005, σαν μια ιδέα που είχε ο Σωτήρης, ένας software developer που αισθανόταν ότι ο Dilbert δεν έφτανε για να καλύψει την ανάγκη του χώρου των Ελλήνων developers για σάτιρα και, ορισμένες φορές, αυτοσαρκασμό. Πιεσμένος από , deadlines, πελάτες και managers, άρχισε να δραματοποιεί και να δίνει ένα χιουμοριστικό τόνο σε όσα περνούσε, γράφοντας ιστορίες με κεντρικό ήρωα τον Ζαχαρία Δεντοφτιάχνω, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρία Τρία Κιλά Κώδικα Α.Ε.

3kilakodika

Ο Ζαχαρίας, ως ταλαίπωρος developer, γρήγορα πλαισιώθηκε από μια αρκετά αντιπροσωπευτική ομάδα χαρακτήρων: Τον Χοντρολεφτά Υποσχετόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρίας, τον Πολύξερο Τοθελωχθες, Project , τον Απόλυτο Ξερόλα, R&D Manager, καθώς και την Τούλα, αμφιβόλων αρμοδιοτήτων αλλά διόλου αμφίβολης εξωτερικής εμφάνισης.

Αρχικά δημοσίευε τις ιστορίες του στο dotnetzone.gr, μια πολυπληθή κοινότητα Ελλήνων developers. Με τον καιρό όμως οι ιστορίες αυτές άρχισαν να γίνονται πολύ δημοφιλείς, και μετά από κάποιο καιρό ο Ζαχαρίας και οι ιστορίες του απέκτησαν το δικό τους site, το www.triakilakodika.gr

Εκεί, εκτός από τα “Επεισόδια” με τις ιστορίες του Ζαχαρία και της λοιπής παρέας του, θα βρείτε πλήθος άλλων χιουμοριστικών άρθρων, quotes και memes, όλων original και προσαρμοσμένων απόλυτα στην Ελληνική πραγματικότητα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).