Dancing Traffic Lights Χορευτικά φανάρια για ασφαλείς πεζούς

Dancing Lights: Σε κανένα δεν αρέσει να περιμένει στα φανάρια για πολύ ώρα. Και ιδιαίτερα οι πεζοί συνηθίζουν να αγνοούν τον χρονοβόρο “Σταμάτη” και να διασχίζουν το δρόμο, ανεξάρτητα από το αν επιτρέπεται ή όχι.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε εκατοντάδες τραυματισμούς πεζών κάθε χρόνο, με κάποιους από αυτούς να έχουν και τραγικές συνέπειες.

Dancing Traffic Lights Dancing Traffic Lights

Η αλήθεια είναι ότι η ανυπομονησία μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται να υπάρχει μια πολύ απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα: τα χορευτικά φανάρια. Ελέγξτε το παρακάτω για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι πράγμα μιλάμε.

Αυτά τα φανάρια έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων και να τους ψυχαγωγούν για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι δηλαδή να είναι η κατάλληλη στιγμή για να να διασχίσουν το δρόμο. Ακόμη καλύτερα μάλιστα, κάποιοι συμπολίτες μας μπορούν να διασκεδάσουν χορεύοντας μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα θα καίνε και μερικές θερμίδες.

Είναι ουσιαστικά είναι σαν να παρακολουθεί κανείς μαθήματα χορού στη μέση του δρόμου. Επίσης αν μας πείτε ότι ο κόσμος θα βαρεθεί να βλέπει κάποια φανάρια που εκτελούν τις ίδιες φιγούρες ξανά και ξανά, σας ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί, λόγω του ότι αυτά τα φώτα μιμούνται τις κινήσεις των πραγματικών ανθρώπων που χορεύουν και οι κινήσεις τους καταγράφονται σε υπολογιστή.

https://www.youtube.com/watch?v=SB_0vRnkeOk

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).