iOS 8 Continuity απαντήστε σε κλήσεις από συσκευές που δεν έχουν SIM

Φανταστείτε ότι κάποιος σας καλεί στο σας, αλλά η συσκευή φορτίζει σε άλλο δωμάτιο. Μπορείτε όμως να πάρετε αυτή την κλήση στο iPad σας ή παλιό iPhone σας που δεν έχουν κάρτα sim και βρίσκονται δίπλα σας. Όλα αυτά δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί να γίνει μέσω WiFi με το νέο iOS 8 και το χαρακτηριστικό iOS .

Apple continuity handoff

Απλή ρύθμιση

Η Apple με το νέο χαρακτηριστικό του iOS 8 επιτρέπει σε μια συσκευή που δεν έχει κάρτα SIM να έχει αναγνώριση κλήσεων, να απαντάει σε ένα τηλεφώνημα και να στέλνει SMS. Και δεν μιλάμε για iMessages, αλλά τα γνωστά σε όλους μηνύματα κειμένου που χρησιμοποιούν την τηλεφωνική σας .

Το iOS Cοntinuity θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Εάν όχι, η ρύθμιση ή αντιμετώπιση προβλημάτων είναι αρκετά εύκολη. Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε . Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή iPhone Cellular Calls είναι ενεργοποιημένη. Μετά από αυτό απλά απενεργοποιήσετε το FaceTime και ενεργοποιήστε το ξανά. Ανάλογα με το φορέα σας, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και ένα λεπτό.

Να έχετε υπόψιν σας ότι έχουν αναφερθεί αρκετά bugs στο Wi-Fi και στο FaceTime του iOS 8, αν κάτι από τα παραπάνω δεν λειτουργεί καλό θα ήταν να περιμένετε την iOS 8.0.1 που μάλλον δεν θα αργήσει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).