EaseUS Todo Backup Free Review

EaseUS Todo Backup: Επειδή ήδη περνάμε αρκετό χρόνο με τους υπολογιστές και τα smartphones μας και φυσικά κανείς από εμάς δεν επιθυμεί να χάσει δεδομένα, είναι απολύτως αναγκαίο να υπάρχει εγκατεστημένο ένα σύστημα ασφαλείας αντιγραφής αρχείων που να είναι σε θέση να ανακτήσει τα σας πίσω στην αρχική τους κατάσταση αν συμβεί κάποιο λάθος. Λοιπόν τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή αντιγραφής αρχείων ασφαλείας, εύκολη στη χρήση και είναι αρκετά αξιόπιστη.

EaseUS Todo Backup EaseUS Todo Backup EaseUS Todo Backup

Η εφαρμογή EaseUS Todo Backup Free εκτός του ότι είναι δωρεάν, είναι και το πιο δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον κόσμο, με περισσότερους από 6 εκατομμύρια οικιακούς χρήστες που το χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή. Παρέχει ολοκληρωμένα backups για την ανάκτηση του συστήματος σας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την κλωνοποίηση και την αποκατάσταση του υπολογιστή σας από τυχόν καταστροφές.

Υποστηρίζει την τελευταία έκδοση των Windows 8.1, αλλά και το αρχαίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft Windows XP. Μπορείτε να το δοκιμάσετε άφοβα, καθώς είναι φτιαγμένο να μην προκαλέσει κάποια ζημιά στον υπολογιστή σας. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση που ακόμη και αν δεν έχετε καμία τεχνική εμπειρία, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το αντιγράφων ασφαλείας δωρεάν λογισμικό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα και να εγκαταστήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ξεκινήστε την εφαρμογή. free-backup-software

Θα παρουσιαστεί το κύριο παράθυρο που απαριθμεί όλα τα χαρακτηριστικά του EaseUS Todo Backup τα οποία είναι: Disk/ Backup, File Backup, System Backup, Smart Backup, Clone, Logs, Tools και Browse to Recover.

Ας ξεκινήσουμε με την εξερεύνηση του κάθε χαρακτηριστικού αρχίζοντας από το Disk/Partition Backup. Με το χαρακτηριστικό μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του σας ή των δίσκων σας, να πραγματοποιήσετε όποια κατάτμηση επιθυμείτε ή να δημιουργήσετε εικόνες GPT για πλήρη αντίγραφα ασφαλείας, incremental backup, differential backup ή backup με χρονοδιάγραμμα. disk-partition-backup

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας συγκεκριμένων αρχείων, φακέλων ή τύπων αρχείων που περιλαμβάνουν έγγραφα, φωτογραφίες, μουσική, e-mail, εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων με πλήρες αντίγραφο ασφαλείας, incremental backup, differential backup ή backup με χρονοδιάγραμμα.system-backup

Ένα άλλο χαρακτηριστικό για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι το σύστημα το οποίο σας επιτρέπει με ένα κλικ να πραγματοποιήσετε backup στο σύστημα σας χωρίς να διακόψετε οποιαδήποτε εργασία σας, καθώς λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο.
Το Smart Backup θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μόνο τις αλλαγές των αρχείων σας, στο παρασκήνιο, χωρίς καν να το γνωρίζετε.

Με το Clone ή με το Disk Clone, μπορείτε κάνετε migrate ή να αντιγράψετε όλα τα δεδομένα σας σε ένα διαμέρισμα του σκληρού σας δίσκου ή σε κάποιο δίσκο GPT ή σε άλλο σκληρό δίσκο, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε εκ νέου το λειτουργικό σας σύστημα ή τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσατε. Το εν λογω χαρακτηριστικό είναι πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που μόλις αγοράσατε ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο.

Η εφαρμογή EaseUS Todo Backup Free είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα απλό backup αρχείων αλλά και data migration software ή data recovery system. Με περισσότερα από 6 εκατομμύρια χρήστες, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να κάνετε λάθος επιλογή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή από εδώ

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).