Bitdefender 1η θέση στην αξιολόγηση του AV-TEST

H , η πολυβραβευμένη εταιρία ασφάλειας λογισμικού, κατακτά για μια ακόμα φορά την πρωτιά στην αξιολόγηση του ανεξάρτητου ινστιτούτου AV TEST.Bitdefender 2015

Τα τελευταία αποτελέσματα των ανεξάρτητων δοκιμών , από το AV – Test , δείχνουν την Βitdefender να διατηρεί την κορυφή όσον αφορά την ποιότητα και να κερδίζει την πρώτη θέση με 6 πόντους , υψηλότερη βαθμολογία , τόσο για την απόδοση όσο και για τη χρηστικότητα , ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της. Bitdavtests

Η Βitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα τους και την ηλεκτρονική τους ασφαλή.

Η Βitdefender προσφέρει στους νέους πελάτες της έκπτωση 50% σε όλη τη σειρά καταναλωτικών προϊόντων Βitdefender Total Security 2015- Βitdefender Internet Security 2015- Βitdefender Antivirus Plus 2015 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την AlfaVAD SA, επίσημο διανομέα των προϊόντων και λύσεων της Βitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλέφωνο +30 211 0120703 ή μέσω e-mail στο sales@alfavad.com.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).