Ανταγωνιστή του Apple TV ετοιμάζει η Amazon;


AppleTV3jailbreaknecessity

Η Amazon ετοιμάζεται να εισχωρήσει και στο… σαλόνι σας. Ο “γίγαντας” της online λιανικής πώλησης αναπτύσσει, σύμφωνα με το Bloomberg, ένα set-top box, το οποίο θα κάνειstreaming video μέσω του Διαδικτύου, στη λογική των Apple TV και Google TV.

Στις online υπηρεσίες της Amazon, περιλαμβάνεται ήδη ένα μεγάλο φάσμα τηλεοπτικού και video περιεχομένου έτσι ένα set-top box είναι προφανές ότι αποτελεί ένα τέλειο συμπλήρωμαγι’ αυτές.

Δε γνωρίζουμε τίποτα ακόμη για το λογισμικό που θα περιλαμβάνει, αν και πιθανότατα θα ενσωματώνει ένα “video on demand store” με νέες ταινίες και TV shows από διάφορους συνεργάτες περιεχομένου, ενώ θα είναι διαθέσιμη ίσως και η υπηρεσία Amazon Instant Video.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα ενσωματώνει το Amazon App Store, ίσως όμως διαθέτει μία προσαρμοσμένη έκδοση του Android, όπως, άλλωστε, συμβαίνει και με ταKindle products της εταιρείας.

Αν και δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση για τη συσκευή, οι φήμες λένε ότι θα είναι έτοιμη το φθινόπωρο.

Για να δούμε, λοιπόν, πέρα από τις πληροφορίες για κυκλοφορία… smartphone, η Amazon ετοιμάζει όντως κάτι ακόμη σχετικό με το hardware;

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news