Η Apple θα παρουσιάσει ένα Phablet το 2014 (Αναλυτής)

iphone6

Στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα πρόσφατα κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το πρώτο τρίμηνο του 2013 σας είχαμε πει πως ο Tim Cook αποκάλυψε σε γενικές γραμμές πολλά από τα μελλοντικά σχέδια της Apple για πρώτη φορά.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν η Apple θα μας παρουσιάσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη ο Cook δεν απάντησε αρνητικά αλλά είπε πως αυτή την στιγμή και κρίνοντας και από τον ανταγωνισμό μια μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει θυσίες σε πολλούς τομείς όπως αυτούς της ποιότητας των χρωμάτων αλλά και ποιότητας που η Apple δεν είναι διατεθειμένη να κάνει μόνο και μόνο για μερικές ίντσες παραπάνω.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν σε καμιά περίπτωση δεν αρνήθηκε το γεγονός πως όταν η Apple θεωρήσει πως είναι έτοιμη θα παρουσιάσει ένα iPhone με περισσότερες ίντσες. Να προσθέσουμε και εμείς πως είναι σχεδόν βέβαιο πως η Apple σίγουρα έχει κάποια τέτοιο πρωτότυπα στα εργαστήρια της.

Σήμερα ο αναλυτής Peter Misek της Piper-Jefferies αναφέρει και προβλέπει πως η Apple το 2014 στο iPhone 6 θα παρουσιάσει μια μεγαλύτερη οθόνη που μπορεί να αγγίζει ακόμη και τις 6 ίντσες μιας και η εταιρεία θα θεωρήσει πως η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη για κάτι τέτοιο και θα θελήσει να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα ίσα.

Peter Misek of Piper-Jefferies sent out a research note to clients today, saying that the iPhone 6 would launch with a larger screen making it more directly competitive with broader, beefier devices like the newly released Samsung Galaxy S4. According to Misek, it’s coming in June 2014.

 

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  64  =  67