Περισσότερες αποδείξεις για το ότι το iPad σκότωσε το PC

SteveJobs-Wide

Για εσάς που παρατηρείται τις πωλήσεις των PC και έχετε διαβάσει για τις πρωτοφανή μειωμένες πωλήσεις τους, τα παρακάτω θα αποτελέσουν ακόμη μια απόδειξη πως πλέον βρισκόμαστε σε μια μετά PC  εποχή και πως χρόνο με τον χρόνο οι πωλήσεις των άλλοτε πανίσχυρων μηχανημάτων θα συνεχίσουν να πέφτουν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία οι πωλήσεις των tablet θα ξεπεράσουν αυτές των PC  μέσα στο . Όχι και άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι έρχεται από μια κατηγορία που όταν δημιουργήθηκε με τη εμφάνιση του οι κατασκευαστές PC την κορόιδευαν και θεωρούσαν τρελό τον Steve Jobs και την Apple που περίμενε να έχει κέρδη από ένα τέτοιο “”. Μόλις 4 χρόνια μετά και η μεγάλη ανατροπή ήρθε από ένα “gadget” και έχει ταρακουνήσει μια βιομηχανία ολόκληρη.

Το NPD DisplaySearch, αναφέρει σήμερα πως οι παγκόσμιες πωλήσεις των tablet θα εκτοξευτούν στα 256.5 εκατομμύρια φτάνοντας τα 579.4 εκατομμύρια μέχρι το 2017.

Το μόνο 2 προϊόντα που συνεχίζουν να αντιστέκονται είναι τα Ultrabooks όπως το Air αλλά και τα νέα υβριδικά laptop που είναι και και αποτελούν την τελευταία ελπίδα των κατασκευαστών μιας και η παραπάνω αναφέρει μια αύξηση στις πωλήσεις τους κατά 48% μέχρι το .

  Windows 10 April 2018 Update διαγραφή 10GB μετά την εγκατάσταση

Το PC είναι και επίσημα πλέον ένα προϊόν που δεν χρειάζονται απαραίτητα οι άνθρωποι μιας και οι βασικές του λειτουργίες έχουν μεταφερθεί σε συσκευές όπως τα iPhone και iPad. Δεν πρόκειται βέβαια να φύγει από τις ζωές μας ακόμη και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν αλλά καθώς θα περνάνε τα χρόνια όλο και λιγότερο με αποτέλεσμα οι πωλήσεις του να συνεχίσουν να πέφτουν.

Η επανάσταση του iPad ήταν επιτυχημένη και το όραμα του Steve Jobs 4 χρόνια μετά έχει σάρκα και οστά!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


74  +    =  75