Microsoft Surface

Πως να απολυμάνετε την Microsoft Surface ταμπλέτα σας από τους ιούς

Οι ιοί εκτός ότι μολύνουν το συστημά σας εσωτερικά συνήθως το μολύνουν και εξωτερικά. Και για να γίνουμε πιό σαφείς, μικρόβια, ιοί, βακτήρια, βρωμιές και διάφορα συναφή υπάρχουν πάνω στις οθόνες αφής των μηχανημάτων σας. Δεδομένου ότι οι οθόνες αφής αυξάνουν πολύ γρήγορα την δημοτικότητά τους, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να αποστειρώνουμε τις μας κατά διαστήματα.

Microsoft Surface

Η Microsoft αποφάσισε να παράσχει ορισμένες συστάσεις σχετικά με το πώς να κάνουμε αποστείρωση στην οθόνη αφής σε ένα tablet , ειδικά σε συσκευές που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία και κλινικές σε όλο τον κόσμο.

Ουσιαστικά, για όλα υπάρχει μια σειρά από που κάνουν τη δουλειά για σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μία από αυτές που συνιστάται από τη Microsoft, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βλάψετε την ταμπλέτα σας.

Ιδού τι είπε σήμερα o Κος Bill Crounse της Microsoft σε μια ανακοίνωσή του :

“Όσοι ασχολούνται με την υγεία μπορούν να αποστειρώνουν τις συσκευές τους Microsoft Surface2 και Pro2 χρησιμοποιώντας στις επιφάνειές τους ένα από τα προτεινόμενα από εμάς προϊόντα: PDI Sani-Cloth Plus, CaviWipes, Covidien Alcohol Prep Pads, ή οποιαδήποτε παρόμοια υγρά μαντηλάκια με διάλυμα ΙΡΑ (ισοπροπυλική αλκοόλη) κάτω του 70%. 

Τα ίδια προϊόντα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των επιφανειών των Surface Type Cover 2 (εκτός από την με το ύφασμα) και των Touch Cover 2. Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες δεν θα πρέπει να βρέχουν τη συσκευή με κάποιο διάλυμα, αλλά να χρησιμοποιούν τα υγρά μαντηλάκια ή να ρίχνουν διάλυμα  70% ισοπροπυλικής αλκοόλης σε ένα ύφασμα και να καθαρίζουν με το ύφασμα τη συσκευή. Δεν συνιστούμε την χρήση προϊόντων με βάση την χλωρίνη.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).