How to Stop Strangers From Emailing You Via Your Google Profile 415540 5

Πώς να σταματήσετε τους αγνώστους που σας στέλνουν μηνύματα μέσω του προφίλ σας στο Google+

Η Google μόλις ενσωμάτωσε το τμήμα επαφών του Gmail και στο Google+ και οι άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται για το νέο χαρακτηριστικό.

How to Stop Strangers From Emailing You Via Your Google Profile 415540 5

Καλά, μην πανικοβληθείτε, υπάρχει μια διέξοδος από όλο αυτό το χαρακτηριστικό, αφού η Google φαίνεται ότι πάντα παρέχει μια εναλλακτική λύση για εκείνα τα που επηρεάζουν την της ιδιωτικής ζωής.

Τι πρέπει να κάνετε; Πρώτα απ ‘όλα , υπάρχει μια πιθανότητα το νέο χαρακτηριστικό να μην έχει εμφανιστεί στον σας, έτσι θα πρέπει να το ελέγξετε ή αλλιώς το opt -out δεν θα είναι στη διάθεσή σας.

Προκειμένου να ελέγξετε, θα πρέπει να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο σύνθεσης και να πληκτρολογήστε ένα γράμμα ή δύο στο πεδίο “Προς”. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού υ που έχετε στις επαφές, θα πρέπει να εμφανίζονται ως προτάσεις. Εάν έχετε ήδη το νέο χαρακτηριστικό, θα δείτε επίσης, κάτω από τις επαφές του Gmail, ένα νέο τμήμα, όπου οι επαφές του Google+ εμφανίζονται.

Αν δεν εμφανίζεται, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εφαρμοστούν οι νέες αλλαγές. Επιπλέον, υποτίθεται ότι θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Google, που σας ενημερώνει σχετικά με το νέο χαρακτηριστικό.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, θα πρέπει να πάτε στην περιοχή των ρυθμίσεων του Gmail, στο “General” και να μετακινηθείτε μέχρι να βρείτε μια νέα ενότητα που ονομάζεται ” e-mail μέσω του Google+”.
How to Stop Strangers From Emailing You Via Your Google Profile 415540 5 Πώς να σταματήσετε τους αγνώστους που σας στέλνουν μηνύματα μέσω του προφίλ σας στο Google+
Από ένα drop-down μενού, μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να σας στέλνει e-mail μέσω του προφίλ σας στο Google+. Έχετε τέσσερις επιλογές για να διαλέξετε. Η επιλογή “Anyone on Google+” παρέχει ελάχιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής και είναι, δυστυχώς, η προεπιλεγμένη επιλογή.

Η επιλογή “ circles” σημαίνει ότι μπορείτε να ενημερώνεστε από ανθρώπους που έχετε στους «κύκλους» σας και τους ανθρώπους που έχουν στους κύκλους τους. Η τρίτη επιλογή, “Circles,” δίνει τη δυνατότητα στους φίλους σας στο Google+ να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να διαλέξετε την τέταρτη επιλογή “No one”, που δεν αφήνει κανέναν να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του προφίλ σας στο Google+.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).