TeamBerserk

Νέα παραβίαση στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ από τους TeamBerserk

Την περασμένη εβδομάδα, hackers της ομάδας TeamBerserk δημοσίευσαν πολλά έγγραφα που υποτίθεται ότι έχουν κλαπεί από το Intelligence Fusion Centers του αμερικάνικου Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Σήμερα, οι hackers δημοσίευσαν άλλο ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι η επίθεση τους είναι υπό διερεύνηση.

Η χακτιβιστική ομάδα TeamBerserk κατάφερε να αποκτήσει στο Intelligence Fusion Center που βρίσκεται στο Κάνσας (KIFC) και ανέφεραν στο Softpedia ότι τα έγγραφα που προέρχονται από εκεί.

Ωστόσο, το KIFC ισχυρίζεται ότι είναι βέβαιοι ότι τα αρχεία “δεν αποκτήθηκαν από οποιονδήποτε λογαριασμό ή δίκτυο του KIFC, αλλά μέσω hacking σε κάποιον υπάλληλο που τα είχε αποθηκεύσει στον υπολογιστή του.”

Επιπλέον, η υπηρεσία αναφέρει ότι οι hackers δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν κάποιο ιδιαίτερα σημαντικό έγγραφο, αλλά το προβάλλουν με τέτοιο τρόπο για να κερδίσουν την προσοχή.”

“Θα πρέπει να ελέγξουν το δίκτυό τους καλύτερα” ανέφεραν οι εκπρόσωποι της ομάδας TeamBerserk σαν απάντηση στην δημοσίευση του KIFC.

Οι hackers ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε πολλαπλά κέντρα της υπηρεσίας και δήλωσαν ότι η του έθνους θα πρέπει να ελέγχετε πιο προσεκτικά, για να μην βλάπτονται τα δικαιώματα των Αμερικανών, τονίζοντας το γεγονός ότι άλλες χώρες, όπως η Κίνα, επιδιώκει την κλοπή πληροφοριών από τα των ΗΠΑ.

TeamBerserk

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).