Η θήκη της Logitech για το Galaxy Note / Tab Pro 12.2 είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία για το GearZap

logitech-solar-powered-folio

Στην CES 2014 η Samsung ανακοίνωσε τα τελευταία της tablets, τα TabPRO 8.4, 10.1, 12.2 και το Galaxy NotePro 12.2. Αμέσως μετά, η έσπευσε να αποκαλύψει μια σειρά από θήκες για το Galaxy NotePro 12.2 και Galaxy TabPRO 12.2, που θα ενσωματώνουν και ένα πληκτρολόγιο Bluetooth. Οι θήκες αυτές είναι διαθέσιμες πλέον για προ-παραγγελία.

Οι θήκες που θα επιτρέπει στους να μετατρέψουν τις δύο high-end ταμπλέτες σε ένα φορητό υπολογιστή, σαν επιτρέπουν από την μία να μπορείτε άνετα να παρακολουθήσετε ένα και επίσης από την άλλη να γράψετε ένα μήνυμα στο facebook.

Ένα πρόσθετο όφελος από τη χρήση των πληκτρολογίων Logitech είναι ότι δευσμένουν μια επιπλέον μπαταρία, η οποία υποθετικά, μπορεί να κρατήσει έως και τρεις μήνες με μία μόνο φόρτιση, αλλά υποθέτουμε ότι αυτό θα συμβεί μόνο σε κατάσταση stand-by.

Οι χρήστες με την θήκη αυτή δεν θα πρέπει να ανησυχούν αν η ταμπλέτα θα γλιστήσει κατα λάθος από την θήκη της, διότι το αξεσουάρ της Logitech περιλαμβάνει το Σύστημα SecureLock που εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας θα παραμένει στη θέση της.

Η θήκη διαθέτει ένα ελαφρύ clip στις πλευρές της , που χρησιμεύει στο να κρατήσει τις γωνίες της ταμπλέτας στη θέση της.

Το πληκτρολόγιο φορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB και μπορεί επίσης να φορτιστεί χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα USB σε ένα  υπολογιστή ή σε laptop.

Η θήκη είναι ήδη σε προ-παραγγελία από το  GearZap. Κοστίζει 109,99 λίρες Αγγλίας (€134)και η μεταφορά τους από την Αγγλία στην Ελλάδα επιπλέον 19,49 λίρες Αγγλίας (€23.72).

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).