Hacked το Hidden Wiki του Deep Web για τις σελίδες παιδικής πορνογραφίας που φιλοξενούσε

Για εννέα χρόνια, το Hidden Wiki υπήρξε το εφαλτήριο της επιλογής των περιηγήσεων στο Deep Web, καθώς συνέλεγε ιστοσελίδες που φιλοξενούνται πίσω από την anonymizing τεχνολογία του Tor.

Πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες φιλοξενούσαν και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, κάτι είχε προκαλέσει αρκετές συζητήσεις μεταξύ εκείνων που συχνάζουν στο Deep Web. Την Κυριακή, ένας hacker με το ψευδώνυμο Intangir πήρε τη συζήτηση στα χέρια του, και πραγματοποίησε hacking στους servers του Hidden Wiki. Αυτή τη στιγμή η ιστο είναι , σε αντίποινα για τις σελίδες παιδικής πορνογραφίας που φιλοξενούσε.

thehiddenwiki

Ο Intangir αυτοαποκαλείται ο αυτόκλητος “δικαστής, ένορκος και δήμιος για όλα τα που σχετίζονται με την Onionland.” Το onionland το χρησιμοποιεί καθως όλοι οι σύνδεσμοι του ανώνυμου δικτύου TOR τελειώνουν σε .onion όπως τα .com και .net και τα .gr. Ο hacker είναι περισσότερο γνωστός σαν Doxbin και είναι ο ιδιοκτήτης του Doxbin, μιας κρυφής υπηρεσίας του Tor για τη δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών ενός ατόμου, όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, διευθύνσεις κατοικίας, τηλέφωνα και άλλα πολλά, όπως αναφέρει η DailyDot.

Η του Hidden Wiki σηματοδοτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στη παιδική πορνογραφία που διακινείται μέσω του Deep Web από τον Αύγουστο του 2013, όταν το FBI κατέλαβε το Freedom Hosting και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του, Eric Eoin Marques, ο οποίος ονομάστηκε σαν ο “μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας του πλανήτη.”

Το hack, πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ομάδων όπως την  @LOIC_Squad (LOIC είναι ένα απλό εργαλείο DDoS). Ο Intangir αναφέρει ότι έχει πρόσβαση σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας, μαζί με τα διαπιστευτήρια των χρηστών του και τις διευθύνσεις IP του διακομιστή. Η πλήρης βάση δεδομένων θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες όπως υποσχέθηκε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).