Hackers διέρρευσαν αρχεία από τον προσωπικό υπολογιστή του προέδρου της Russian Industrial Investment Fund

Ρώσοι χακτιβιστές της ομάδας Rucyborg ανακοίνωσαν μια άλλη διαρροή δεδομένων. Αυτή τη φορά, στόχος τους ήταν το Ρώσικο Ταμείο Βιομηχανικών Επενδύσεων, μια ημι-κυβερνητική εταιρεία επενδύσεων που ιδρύθηκε με διάταγμα του προέδρου της ς.
0004-1Oiu0VO
“Σήμερα δεν πρόκειται να πούμε πολλά, από το ότι ο Πούτιν έχει χάσει το μυαλό του. Το Ρώσικο Ταμείο Βιομηχανικών Επενδύσεων είναι μία από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες “μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα”, όπως δηλώνει, αλλά την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη ρωσική οικονομία,” ανέφεραν οι έγραψε στην ιστο Guerilla μαζί με τις συνδέσεις που παραπέμπουν στα της διαρροής.

Οι hackers ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους αρχεία από τον προσωπικό υπολογιστή του προέδρου του οργανισμού, Alexandr Bagnuk. Λένε ότι τα έγγραφα που διέρρευσαν περιέχουν πληροφορίες σχετικά με “κρίσιμες ρωσικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και το σκιώδες τραπεζικό σύστημα.”

Συνολικά, διέρρευσαν αρχεία πάνω από 900 Mb, (δύο συμπιεσμένα αρχεία συνολικού μεγέθους 750 Mb). Οι hackers έχουν δημοσιεύσει επίσης μια προεπισκόπηση των αρχείων που αποτελείται από 39 εικόνες στο imgur.com. Συνολικά 1.400 έγγραφα, λογιστικά φύλλα, αρχεία εικόνας, παρουσιάσεις του PowerPoint και βίντεο έχουν κλαπεί.

Τα περισσότερα από τα έγγραφα είναι γραμμένα στα ρωσικά, αλλά υπάρχουν και κάποια στα Αγγλικά. Τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν από τους Rucyborg περιλαμβάνουν επίσης ένα αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του Bagnuk.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).