F Secure KEY

F-Secure Key δωρεάν ασφάλεια στους κωδικούς σας

Η F-Secure Key, από την ομώνυμη εταιρεία ασφαλείας, αποθηκεύει όλους σας τους κωδικούς πρόσβασης και τα ονόματα που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, με ασφάλεια.

F-Secure KEY

Όλα σας τα πολύτιμα στοιχεία, αποθηκεύονται από την εφαρμογή και μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να θυμάστε ένα μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης.

Η εφαρμογή F-Secure Key έρχεται δωρεάν και καθιστά την πρόσβαση σε όλες τις online υπηρεσίες εύκολη αλλά . Η εφαρμογή θα συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία σας στα πεδία ς για εσάς, και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέους κωδικούς πρόσβασης που είναι τόσο ασφαλείς και μοναδικοί.

Με την εφαρμογή, τα διαπιστευτήριά σας θα είναι πάντα διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας: , ταμπλέτες, PC και Mac. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στη συσκευή σας για να τα κρατήσει ασφαλή, στους επίσης κρυπτογραφημένους servers της F-Secure, για να μπορείτε να συγχρονίζετε με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασης σας σε όλες σας τις συσκευές. Η εταιρεία υπενθυμίζει κάτι που στην μετά-NSA εποχή πρέπει να θεωρείται πολύ σημαντικό. Όλλοι οι servers της εταιρείας βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά την , η εφαρμογή θα σας ζητήσει να ορίσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης, για να μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή αλλά και να συγχρονίζετε τις συσκευές σας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).