Η Microsoft έχει αφαιρέσει δημοφιλή Emoticons από το Skype

Skype-emoticons

Η Microsoft έχει αθόρυβα μια σειρά από emoticons από το Skype, επειδή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικά από ορισμένους χρήστες, αν και φαίνεται ότι ήταν από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα smiley στις .

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει δημοσίως την αλλαγή, αλλά σε μικρό μήνυμα που δημοσίευσε στο Skype φόρουμ, ένας administrator επιβεβαίωσε την απομάκρυνση ορισμένων emοticons, επειδή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικά.

CaptureΠρόκειται για “κρυφά” emοticons, δηλαδή για emoticons που εμφανιζόντουσαν μόνο αν τα γράφατε με το όνομα τους, και αυτά ήταν τα (fubar), (finger), (wtf), (hollest). Αν δεν σας λένε κάτι τα ονόματα φανταστείτε τον συμβολισμό του όρθιου δακτύλου και άλλα τέτοια ωραία. Όπως βλέπετε στην εικόνα αριστερά, τα εικονίδια για το wtf και το finger δεν εμφανίζονται στον παραλήπτη.

“Πράγματι, αυτά τα κρυφά emοticons αφαιρέθηκαν με την έκδοση 6.14 επειδή εξαιτίας του ότι έχουν τη δυνατότητα να προσβάλουν κάποιους χρήστες. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τους χρήστες που θέλουν πίσω, και είστε ελεύθεροι να δείξετε την υποστήριξή σας, αν είστε παθιασμένοι με αυτά” αναφέρει ο administrator στο φόρουμ του Skype, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει και μια σύνδεση με άλλο κομμάτι του forum, όπου οι χρήστες ζητούν από τη Microsoft να φέρει πίσω τα emoticοns .

Όμως, όπως και το TechCrunch αναφέρει, οι νέες εκδόσεις του Skype έρχονται με κάποια άλλα νέα emοticοns, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων περιορισμένης έκδοσης smileys για τον εορτασμό του Captain America της εταιρείας Marvel.

Και λόγω του ότι και αυτά τα emoticοns είναι κρυφά θα πρέπει να τα γράψετε και να στείλετε σε κάποια επαφή σας για να μπορέσετε να τα δείτε. Δοκιμάστε τα όμως, από την παρακάτω λίστα

(talktothehand)
(idea)
(sheep)
(cat)
(bike)
(dog)
(captain)
(bucky)
()
(nickfury)
(shielddeflect)

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).