Το Halo 5 Guardians έρχεται στο Xbox One

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο πρώτος τίτλος της σειράς Halo, ειδικά για την κονσόλα νέας γενιάς , θα κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο του 2015.

halo-5-xbox

Ο πλήρης τίτλος του video είναι Halo 5: Guardians και σύμφωνα με την Bonnie Ross, γενική διευθύντρια της εταιρείας παρς 343 Industries, ο τίτλος θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το προγενέστερο Ηalo 4.

Οι διαφορές θα εντοπίζονται τόσο σε ότι αφορά το περιεχόμενο αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, η οποία θα βασίζεται σε νέα, πιο ισχυρή .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Halo 4 λανσαρίστηκε το 2012 και αποτελούσε τον πρώτο τίτλο της νέας τριλογίας Ηalo, που αναπτύχθηκε από την 343 Industries, η οποία πλέον ανήκει στη Microsoft.

Επίσης, η Ross επιβεβαίωσε ότι η τηλεοπτική σειρά Ηalo, για την οποία η 343 Industries θα συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο της περίπου το ίδιο χρονικό με το Guardians.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή του Ηalo 5 δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται να δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ς E3, στο Λος Άντζελες, όπου η Microsoft θα διοργανώσει ειδικό event στις 9 Ιουνίου.

naftemporiki.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).