Ερχεται το holophone – Η τρισδιάστατη συσκευή της Amazon!

Το πολυσυζητημένο holophone της , το οποίο, όπως μαρτυρεί το όνομά του, θα προβάλλει εικόνες υπό μορφή ολογράμματος, πάνω από την οθόνη, θα παρουσιάσει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος, στις 18 Ιουνίου.

holophone
Ο αμερικανικός κολοσσός έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ένα βίντεο με αντιδράσεις χρηστών απέναντι στα φουτουριστικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ούτε την της ς ούτε περαιτέρω στοιχεία γύρω από τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της.

Τρισδιάστατες… φήμες

Το holophone πιστεύεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ανίχνευσης αμφιβληστροειδούς με στόχο να κάνει τις εικόνες που προβάλλει να μοιάζουν ότι «αιωρούνται πάνω από την οθόνη και να φαίνονται τρισδιάστατες από οποιαδήποτε γωνία», κατά την εταιρεία. Η συσκευή θα διαθέτει πολλές εμπρόσθιες κάμερες γύρω από την οθόνη – ενδεχομένως έξι -, οι οποίες θα παρακολουθούν τη θέση του χρήστη κάθε φορά και θα ανιχνεύουν το «δρομολόγιο» των ματιών του επάνω της.

Με τον τρόπο αυτόν, το ειδικό λογισμικό που θα συνοδεύει το τρισδιάστατο κινητό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί συνεχείς προσαρμογές ως προς τη θέση των προβαλλόμενων εικόνων κάθε φορά, αλλάζοντας την προοπτική της οθόνης και προσφέροντάς τους τρισδιάστατο χαρακτήρα, χωρίς την ανάγκη γυαλιών.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες της υποτιθέμενης συσκευής. Οι τελευταίες μάλιστα, θέλουν το κινητό της Amazon να είναι αρκετά λεπτό και να παραπέμπει σχεδιαστικά στο iPhone της Apple. Κατά τους ειδικούς, το νέο κινητό αναμένεται να «δανειστεί» στοιχεία από αρκετά υπάρχοντα smartphones.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Amazon, το holophone πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο, με στόχο να «κονταροχτυπηθεί» με το νέο μοντέλο της Apple, iPhone 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης την ίδια περίοδο.

Πηγή: tovima.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).