Εγκαταστήστε τα Windows 98 στο iPhone 6

Ένας χρήστης από την Κίνα αποφάσισε να κάνει το πιο άχρηστο mod εγκαθιστώντας τα Windows 98 στο κινητό του τηλέφωνο, ένα iPhone 6 Plus.
iPhone 6

Η εγκατάσταση των Windows σε μηχανή της Apple ήταν πάντα μια δελεαστική προοπτική. Όχι μόνο λόγω της έντονης αντιπαλότητας μεταξύ των δύο εταιρειών τεχνολογίας, αλλά επειδή οι ​​άνθρωποι θέλουν να έχουν τα λειτουργικά και από τους δύο ς. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης των εφαρμογών Parallels και VMware Fusion.

Βέβαια μερικές φορές η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο και μόνο για διασκέδαση, όπως στην παρακάτω περίπτωση, όπου ένας χρήστης έδωσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, ένα iPhone 6 Plus, ενώ του εγκαθιστούσε ένα “αρχαίο” , τα Windows 98.

Φυσικά δεν βγαίνει τίποτα χρήσιμο από αυτό το mod. Αντίθετα υπάρχουν ένα σωρό λάθη που εμπλέκονται στην διαδικασία εγκατάστασης για ένα τελικό αποτέλεσμα που κανείς δεν χρειάζεται. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι ο χρήστης αυτός ήταν σε θέση να εγκαταστήσει πλήρως το λειτουργικό στο δίσκο του iPhone και στη συνέχεια να το εκκινήσει είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα. Το hack, σύμφωνα με τα γραφόμενά του,  επετεύχθη χρησιμοποιώντας τον emulator iDOS που έχει αναπτυχθεί για να παίζει κάποιος κλασικά DOS games σε  iOS συσκευές.

Δεν αναφέρει αν μπόρεσε να παίξει κανένα από τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν αυτήν τη ρύθμιση παραμέτρων , αλλά υποθέτουμε ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατόν, λόγω των τεράστιων αποκλίσεων σε μηχανισμούς εισόδου (ποντίκι + πληκτρολόγιο σε σχέση με multi-touch).

Αν θέλετε πάντως να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τα Windows στο δικό σας iPhone, κάντε κλικ στο παραπάνω σύνδεσμο και διαβάσετε τις οδηγίες του που υπάρχουν στο post του. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεσκονίσει τα Κινέζικά σας.

Το ξέρουμε ότι είστε ένα βήμα πιο μπροστά και ρωτάτε, καλά όλα αυτά αλλά μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τα Windows XP? Λοιπόν, η απάντηση είναι ναι. Σύμφωνα με χρήστη xyq058775 που έκανε το post, δεν μπορείτε να το κάνετε παραδοσιακά, δηλαδή με τη χρήση του εξομοιωτή Idos. Έχει όμως  κάποιες σχετικές οδηγίες για το πως να το καταφέρετε.

iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).