GeForce GTX 980 WaterForce Tri-SLI το υδρόψυκτο τέρας

Αν είστε φανατικός gamer κρατηθείτε. Η κυκλοφόρησε τη κάρτα γραφικών GTX 980 WaterForce Tri-SLI graphics kit. Να εξηγήσουμε τι διαβάσατε μόλις. Tri-SLI σημαίνει ότι το πακέτο περιέχει τρεις -end κάρτες γραφικών GTX 980. Μίλησε κανείς για επιδόσεις; Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce Tri-SLI Graphics Kit GTX 980 WaterForce Tri-SLI

Το κιτ έρχεται συσκευασμένο σε ένα κουτί με υδρόψυκτο σύστημα ψύξης! Μπορείτε να φανταστείτε το overclocking.

Το κιτ είναι εξοπλισμένο με έναν ανεμιστήρα για κάθε κάρτα βίντεο που έχει 120mm radiator από μόνος του. Να αναφέρουμε ότι το σύστημα ψύξης φαίνεται να είναι αρκετά ογκώδης αφού περιέχει πολλές αντλίες για να λειτουργούν όλα ομαλά. Η ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της “κάρτας” εμφανίζει έναν ψηφιακό μετρητή θερμοκρασίας.

Το σύστημα σωληνώσεων (υδραυλικά) δεν περνούν από το πίσω μέρος του υπολογιστή σας, αλλά μέσα από την κορυφή υποδοχή της μονάδας 5,25 ιντσών, όπως θα δείτε στην παρακάτω .GTX 980 WaterForce Tri-SLI GeForce GTX 980 WaterForce Tri SLI Graphics Kit GTX 980 WaterForce Tri-SLI

Το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Gigabyte Flex display και μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα όταν συνδέετε νέες οθόνες. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια σε 4 οθόνες ταυτόχρονα μέσω διαφόρων ομάδων εξόδου.

Η Gigabyte δεν προσφέρει πολλές για το νέο σύστημα, αλλά αφήνει τις εικόνες να τα πουν όλα. Μπορείτε να δείτε τη κάρτα τέρας στην επίσημη από το παραπάνω link.

Οι κάρτες γραφικών που περιέχει το κιτ είναι overclocked μέχρι και στα 1288MHz, ενώ η ταχύτητα της μνήμης φτάνει τα 7Gbps.

Η τιμή της GTX 980 WaterForce Tri-SLI, είναι άγνωστη αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι κάρτες θα πωλούνται γύρω στα 1.500 με 1600 ευρώ.

Στην επίσημη της εταιρείας υπάρχει ήδη η GeForce GTX 980 WaterForce Tri-SLI οπότε η Gigabyte θα ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα τους σύντομα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).