Κερδίστε 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo HDD Control 3

Με την εφαρμογή Ashampoo HDD 3 θα αποφύγετε απώλειες δεδομένων, και θα διατηρήσετε υψηλή την απόδοση των σκληρών σας δίσκων.Ashampoo HDD Control 3 Ashampoo HDD Control 3 Ashampoo HDD Control 3


Με την εφαρμογή HDD Control 3, η εταιρεία Ashampoo, κυκλοφορεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τη συντήρηση την της κατάστασης του σκληρού σας δίσκου. Το πρόγραμμα Ashampοo HDD Control 3 αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του δημοφιλούς Ashampoο WinOptimizer και θα σας βοηθήσει στην πρόληψη απώλειας δεδομένων, τη διατήρηση της απόδοσης και την παρακολούθηση της κατάστασης των σκληρών σας δίσκων. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του δίσκου σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτεταμένες δυνατότητες ανάλυσης επιδόσεων και έρχεται με ένα εργαλείο defrag, για ανάλυση της χρήσης του δίσκου, και καθάρισμα αρχείων.

Το iGuRu.gr σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Ashampoo διανέμει δωρεάν 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής στους αναγνώστες του.

Οι πέντε πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή τη δημοσίευση (προσοχή, όχι στα κοινωνικά δίκτυα) και θα αποστείλουν μήνυμα στο info[at]iguru.gr θα λάβουν από μια μαζί με το της εφαρμογής.

Θέλετε ένα αξιόπιστο εργαλείο για να κρατήσετε τους δίσκους σας καθαρούς και με υψηλές αποδόσεις; Μην περιμένετε, αφήστε το σχόλιο σας τώρα!

Οι άδειες θα αποσταλούν στους νικητές μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).