Google Calendar για συσκευές iPhone

Η , μέσω του Robin Zuger, ανακοίνωσε σήμερα, 10 Μαρτίου την άμεση διαθεσιμότητα για λήψη της επίσημης εφαρμογής Google (Ημερολόγιο της Google) για συσκευές iPhone. Είναι η του iOS της εφαρμογής Goοgle Calendar για το Android που ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2014 από τον Ian Leader, Product Manager της Google.Google Calendar

Η επίσημη εφαρμογή Google Calendar για το iPhone είναι τώρα διαθέσιμη από το App Store και περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα και για τους του Android για περίπου πέντε μήνες, όπως υποστήριξη για την αυτόματη μετατροπή από το Gmail σε συμβάντα της εφαρμογής Ημερολόγιο.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα ασίστ, που σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη δημιουργία εκδηλώσεων, δίνοντάς σας όλα τα είδη των προτάσεων, καθώς και το γνωστό Schedule View που κάνει το ημερολόγιό σας όμορφο και πολύ ευχάριστο στο μάτι.

Και το καλύτερο χαρακτηριστικό του Google Calendar για το iPhone είναι ότι ενσωματώνει όλα τα υπάρχοντα ημερολόγιά σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).