Η Apple απέκτησε την ισραηλινή LinX Computational Imaging Ltd

Η Apple Inc απέκτησε την ισραηλινή εταιρεία LinX Computational Imaging Ltd. Η Apple επιβεβαίωσε την της ισραηλινής εταιρείας με τη συνήθη τυποποιημένη δήλωση της, όταν αγοράζει κάποια εταιρεία.iphone-camera Linx

“Η Apple αγοράζει μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας από καιρό σε καιρό αλλά γενικά δεν συζητάμε το σκοπό ή τα σχέδιά μας,” δήλωσε ένας εκς της Apple σύμφωνα με την WSJ.

Οι εταιρείες έχουν συμφωνήσει στο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα.

H Linx αναπτύσσει και εμπορεύεται μικροσκοπικές κάμερες για ταμπλέτες και smartphones. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από αισθητήρες που καταγράφουν πολλαπλές εικόνες ταυτόχρονα και αλγόριθμους, η LINX αναφέρει ότι οι κάμερες της μπορεί να μετρήσουν το βάθος και να δημιουργήσουν τρισδιάστατες εικόνες.

Πέρυσι, η εταιρεία ανακοίνωσε μικροσκοπικά modules για την του επιτρέπουν καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ταχύτερη έκθεση υπό κανονικές συνθήκες εσωτερικού χώρου. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι η τεχνολογία προσφέρει ποιότητα εικόνας μονοοπτικού αντανακλαστικού (SLR) χωρίς την ανάγκη μιας ογκώδης ς.

Η τεχνολογία τους, σύμφωνα με τα δελτία τύπου της εταιρείας, μπορεί να ανοίξει το δρόμο σε λειτουργίες όπως της αυτόματης αφαίρεσης φόντου, 3-D μοντελοποίηση αντικειμένων και αναγνώριση προσώπου.

Η LINX ιδρύθηκε το 2011. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Ισραήλ, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook δήλωσε ότι η χώρα είναι η μεγαλύτερη βάση ς και ανάπτυξης της Apple εκτός των ΗΠΑ με πάνω από 700 που υπάρχουν εκεί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).