Google νέοι αλγόριθμοι με αλλαγές στις αναζητήσεις από κινητά

Νέα ανακοίνωση από την Google για την κυκλοφορία ενός νέου χαρακτηριστικού στα αποτελέσματα αναζήτησης των κινητών.

Η εταιρεία αναβαθμίζει τους αλγόριθμους που εμφανίζουν τις διευθύνσεις URL στα αποτελέσματα αναζήτησης για να αποτυπώνει καλύτερα τα ονόματα και τις κατηγορίες των ιστοσελίδων.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας από τον τεχνικό λογισμικού Bartlomiej Niechwiej και των διευθυντή των Rob Ennals, “οι καλά δομημένες διευθύνσεις URL προσφέρουν στους χρήστες γρήγορες υποδείξεις σχετικές με το θέμα της ς αλλά και το πώς είναι δομημένη η .”

Η νέα μορφή θα αποκαλύπτει το αληθινό όνομα της ιστοσελίδας αντί για το όνομα του , και η δομή των URL θα είναι σε μορφή breadcrumbs.Google breadcrumbs

Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε περεταίρω υποστήριξη για τα δομημένα δεδομένα του schema.org στις που τα χρησιμοποιούν, για να ανακαλύπτουν οι αλγόριθμοι πώς μπορούν να αντικαταστήσουν τα ονόματα των ιστοσελίδων με τα names που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.

Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν και τη δομή των URL που θα εμφανίζεται σαν breadcrumbs.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και παραδείγματα του κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, η Gοogle προσφέρει το documentation για site names και breadcrumbs.
breadcrumbs

Αυτές οι αλλαγές θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά, μόνο στα αποτελέσματα αναζήτησηςτων κινητών συσκευών. Η αλλαγή του ονόματος της ιστοσελίδας θα λειτουργεί προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά η των URLs σαν breadcrumbs θα είναι θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλο τον κόσμο.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την εταιρεία, από 21 Απριλίου, που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νέοι αλγόριθμοι, όσες ιστοσελίδες έχουν πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές θα έχουν και καλύτερο Gοogle Ranking, ή στα Ελληνικά καλύτερη κατάταξη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).