Stikey: Ελληνικό πολύ-αξεσουάρ smartphone στο Kickstarter‏

Stikey: Ο Μελέτης Μιχελακάκης και ο Ηλίας Καλογερόπουλος, είναι οι ιδρυτές μιας start-up σχεδιασμού προϊόντων, την dcubed, με έδρα τα Βριλήσσια.

Στόχος τους είναι να μεταφέρουν τις ιδέες τους σε τελικά προϊόντα που απευθύνονται στο κοινό εντός και έκτος Ελλάδας.Stikey

Το Stikey είναι το πρώτο τους προϊόν σαν dcubed και είναι ένα πολυχρηστικό αξεσουάρ για κινητά τηλεφωνά (smartphones).
Για να μπορεσουν να χρηματοδοτήσουμε την παράγωγη τα επέλεξαν να το παρουσιάσουν στην πλατφόρμα crowdfunding, Kickstarter.

Το αξεσουάρ εφάπτεται σταθερά στο κινητό ή το phablet (δοκιμασμένο μέχρι και με κινητό με οθόνη 5.5”!) με τη χρήση ενός ενσωματωμένου μαγνήτη, προσφέροντάς στήριξη σε οριζόντια και όρθια θέση.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την ασφαλή μεταφορά των καλωδίων ενός κινητού (φορτιστή ή ακουστικά)
προστατεύοντας τα από το να μπερδεύονται και να καταπονούνται. 
Είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι πάντα μαζί με τον χρήστη, μπαίνοντας εύκολα στα του, για να το έχει μαζί του οπότε το χρειαστεί.

Τέλος, το προϊόν κρύβει μια έξτρα λειτουργιά στην συσκευασία του! Μέρος της συσκευασίας είναι μία μαγνητική βάση η οποία τοποθετείτε σε οποιαδήποτε οριζόντια επιφάνεια (π.χ. τοίχος) και χρησιμοποιείτε σαν έξτρα σημείο τοποθέτησης του κινητού.

Με λίγα λόγια:

  • Είναι πολυχρηστικό
    Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσει την εμπειρία της χρήσης ενός καθώς επικεντρώνεται σε πάνω από ένα χαρακτηριστικό της. Χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό λειτουργεί σαν φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια αλλά και όρθια θέση, ενώ ο σχεδιασμός του παράλληλα επιτρέπει την ασφαλή τακτοποίηση του καλωδίου του φορτιστή ή των ακουστικών έτσι ώστε να μην μπλέκονται και να εκπονούνται όταν τα μεταφέρουμε.
  • Είναι φορητό
    Στόχος μας ήταν ο σχεδιασμός ενός που αν και φορητό δεν θα ξεχνιόταν εύκολα ούτε θα θαβόταν σε ένα συρτάρι. Γι'αυτό το Stikey μπαίνοντας στα κλειδιά το χρήστη ως μπρελόκ, είναι πάντα στην διάθεση του όταν το χρειαστεί.
  • Φιλική προς το περιβάλλον καινοτομική συσκευασία
    Σχεδιάσαμε την συσκευασία του, με τέτοιο τρόπο που μέρος της μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν. Έτσι επιτυγχάνουμε την μείωση των απορριμάτων προσφέροντας ταυτόχρονα έξτρα λειτουργικότητα στους χρήστες. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, το κάτω μέρος της μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαγνητική βάση για το κινητό έχοντας την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε πληθώρα επιφανειών.

Η καμπάνια του project ξεκίνησε την Τετάρτη 22-04 και θα είναι ανοιχτή για 1 μήνα. Στόχος της καμπάνιας είναι συγκεντρώσει 12.000 λίρες (15.000 ευρώ), για την παραγωγή του προϊόντος.

Διαβάστε παραπάνω λεπτομέρειες στο Kickstarter

https://www.kickstarter.com/projects/17821891/stikey-a-magnetic-portable-stand-and-cable-tidy-on

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).