UTech Lab Δωρεάν εργαστήρια τεχνολογίας για νέους

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, UTech Lab είναι ανοιχτό για τους νεαρούς φίλους και φίλες που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες . Tο UTech Lab είναι ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για μαθητές 13-17 ετών και το ευρύ νεανικό κοινό, αφιερωμένο στη σύγχρονη τεχνολογία. UTech Lab

Είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές, iPad, 3D printer, στούντιο ήχου/εικόνας, green screen, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, διάφορα είδη λογισμικού κ.λπ..

Στόχος του εργαστηρίου είναι να προσφέρει ερεθίσματα και να εμπνεύσει τους νέους να πειραματιστούν με τις σύγχρονες τεχνολογίες, να καλλιεργήσει την τους σκέψη, να ενθαρρύνει την ενεργή και ομαδική εργασία, να τους βοηθήσει να αποκτήσουν δεξιότητες στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και να γίνουν δημιουργικότεροι.

Tο εργαστήριο είναι ανοιχτό για τους νεαρούς φίλους που θέλουν να πειραματιστούν με τον εξοπλισμό ελεύθερα στον χώρο μας. Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα εργαστήρια στους τομείς των σύγχρονων οπτικο μέσων και της ρομποτικής. Η συμμετοχή σε όλα τα οργανωμένα εργαστήρια του UTech Lab είναι δωρεάν.

Το UTech Lab οργανώνει εργαστήρια στους τομείς των οπτικοακουστικών μέσων και της ρομποτικής. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι μεταβαλλόμενο και δημοσιεύεται στην σελίδα Ημερολόγιο. Η συμμετοχή σε όλα τα οργανωμένα εργαστήρια του UTech Lab είναι δωρεάν. Για την συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στο τηλέφωνο 210 9469694. Οι κρατήσεις θέσεων πραγματοποιούνται ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του εργαστηρίου 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Ο είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα (είσοδος από Πεντέλης 11).

Κατάλογος Εργαστηρίων:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).