Πορνό εικονικής πραγματικότητας; Oculus Rift

Μια εξέλιξη που μάλλον δεν θα εκπλήξει απολύτως κανέναν, είναι να χρησιμοποιηθεί η συσκευή εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift και για καθηλωτική, 3D πορνογραφία. Πολλοί το σκέφτονται κανένας δεν το αναφέρει. Σήμερα όμως είχαμε την πρώτη επίσημη “αναφορά” από τον Palmer Luckey σύμφωνα με το VB.Oculus Rift 11

Το περίεργο σε αυτή την ιστορία είναι ότι η πλατφόρμα ανήκει στο Facebook που είναι γνωστό για την μηδενική του ανέχεια σε κάθε είδους πορνογραφίας.

“Το Oculus Rift είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα. Εμείς δεν θα μπορούμε να ελέγχουμε τι κάνει το λογισμικό και τι μπορεί να τρέξει σε αυτό”, δήλωσε ο ιδρυτής της Oculus Palmer Luckey σε μια συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο San Jose, σύμφωνα με το Variety. Η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε σαν απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τις που προσφέρει η συσκευή σε περιεχόμενο ενηλίκων, όπως πορνογραφικό παιχνίδια, 3D ταινίες πορνό, ή διαδραστικές σεξ εικονικής πραγματικότητας.

Είναι μια έκπληξη πραγματικά, δεδομένης της σεμνότυφης στάσης του Facebook που θεωρεί πορνογραφία τις καλλιτεχνικές , τις φωτογραφίες θηλασμού, ή ακόμα και τις φωτογραφίες μαστεκτομής και των τατουάζ στην ιστοσελίδα του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι η Oculus και το Facebook θα ελέγχουν τις εφαρμογές που θα διανέμονται μέσω του Oculus Store, του οποίου οι όροι της υπηρεσίας απαγορεύουν το πορνογραφικό περιεχόμενο.

Όμως αν είστε προγραμματιστής με ιστοσελίδες πορνό, έχετε κάποιο άλλο κανάλι διανομής και θέλετε να χρησιμοποιήσετε για εφαρμογές VR για πορνό, η Oculus προφανώς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σας σταματήσει.

Το Oculus Rift είναι μια συσκευή 3D που αναπτύσσεται επί σειρά ετών. Το Facebook απέκτησε Oculus για περίπου 2 δις δολάρια το 2014. Το gadget θα είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά από το πρώτο τρίμηνο του 2016, όπως αναφέρει το Facebook, και μόνο για high-end υπολογιστές .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).