Μετά τα Windows 10 τέρμα οι χρεώσεις για μελλοντικές ενημερώσεις

Τα Windows 10, θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την οι υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 ή 8 θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.windows 10

Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για 12 μήνες μετά την κυκλοφορία των Windows 10. Αν δεν αναβαθμίσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να πληρώσετε το νέο λειτουργικό σε μια τιμή που έχει αποκαλυφθεί ακόμη από την εταιρεία.

Υπάρχουν όμως αρκετές φήμες που αναφέρουν ότι η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή την προσφορά και να διαθέτει δωρεάν αναβαθμίσεις ακόμα και μετά το τέλος του πρώτου έτους από την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος.

Όμως μια δημοσίευση στο Δίκτυο συνεργατών της Microsoft στην Αυστραλία (Microsoft Australian Partner Network), η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ότι μετά από ένα χρόνο, όλοι όσοι τρέχουν ακόμα Windows 7 και 8, θα πρέπει να πληρώσουν για να αναβαθμίσουν σε Windows 10.

“Η Microsoft θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 για τους των Windows 7, 8 και Windows Phone 8.1 κατά το πρώτο έτος. Μετά τον πρώτο χρόνο, οι αναβαθμίσεις θα χρεώνονται και το θα κυκλοφορεί boxed και με VL Upgrades,” αναφέρει η δημοσίευση.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα Windows 10 θα είναι δωρεάν μόνο κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους διαθεσιμότητας τους, αλλά η Microsoft τόνισε ότι από τη στιγμή που κάποιος αναβαθμίσει σε αυτήν την νέα έκδοση, θα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το δωρεάν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής της συσκευής.

Όσον αφορά τώρα τις αναβαθμίσεις από , όπως αναφέραμε χθες, o Ρώσος leaker Wzor ισχυρίζεται ότι οι χρήστες του παλιού συστήματος θα μπορούν με 35 ευρώ να αποκτήσουν τα Windows 10, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν και αναβαθμίσεις στο hardware των υπολογιστών τους για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το νέο λειτουργικό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).