Windows Hello Δείτε τον επερχόμενο βιομετρικό έλεγχο των Windows 10

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι το Windows Hello θα έρθει με τα Windows 10, όταν κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα. Το Windows Hello είναι ένα χαρακτηριστικό που θα πραγματοποιεί βιομετρικούς ελέγχους ταυτότητας για την ενίσχυση της ασφάλειας.biomatric auth Windows Hello

Το Windows Hello εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τα Windows 10 build 10125, μια νέα που διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφόρησε για τους συνεργάτες της εταιρείας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως μπορείτε στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, η εγκατάσταση του Windοws Hello, δεν είναι καθόλου δύσκολη.

Για τον έλεγχο των δακτυλικών αποτυπωμάτων για παράδειγμα, θα πρέπει να σαρώσετε το ίδιο δάκτυλο αρκετές φορές στη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέχρι το Windows Hello να καταγράψει και να αποθηκεύσει το τέλειο αντίγραφο.

Το χαρακτηριστικό ασφαλείας Windows Hello θα επιτρέπει στους των Windows 10 να πραγματοποιούν βιομετρική πιστοποίηση με το πρόσωπο ή με την ίριδα τους, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικό από ένα παραδοσιακό κωδικό .

Περιττό να πούμε ότι, ότι ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον υλικό για να ρυθμίσετε αυτή τη δυνατότητα, όπως κάποια κάμερα ή μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

“Για την ταυτότητας από το πρόσωπο ή την ίριδα, το Windows Hello χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό υλικού και λογισμικού για να ελέγξει με ακρίβεια είναι είστε εσείς και δεν είναι μια εικόνα σας ή κάποιος που προσπαθεί να σας μιμηθεί. Η κάμερα χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία για τον εντοπισμό του προσώπου ή της ίριδας σας και μπορεί να σας αναγνωρίσει σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού” είχε δηλώσει ο Terry της Microsoft, στην παρουσίαση του χαρακτηριστικού.

To νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να εμφανιστεί στην επικείμενη έκδοση των Windows 10, build 10130.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=re8oGjYXIhg

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).