Η Google μόλις ανακοίνωσε επίσημα το Android Pay

Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου στο Android ξεκινούν το τρίτο τετράμηνο του 2015. Με το νέο χαρακτηριστικό Android Pay, οι χρήστες του λειτουργικού της Google, θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν πληρωμές με ένα απλό και ασφαλή τρόπο.Android Pay

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει συνεργαστεί με φορείς και καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έτσι το Android Pay θα έρχονται προ-εγκατεστημένο σε συσκευές που διατίθενται μέσω της AΤ&T, T- και Verizon.

Ωστόσο, το Android Pay θα είναι διαθέσιμο για λήψη και μέσω του Play Store της Google. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα τοπικά καταστήματα ενσωματώσουν την υπηρεσία, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε και σεις το Android Pay.

Σύμφωνα με την Google, η υπηρεσία Android Pay είναι αποδεκτή σε περισσότερα από 700.000 καταστήματα σε όλες τις ΗΠΑ, και σε πάνω από 1.000 Android. Περισσότερες προστίθενται καθημερινά.

Με το Android Pay, οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν πληρωμές με το κινητό τους τηλέφωνο μέσω των τερματικών των συνεργαζόμενων καταστημάτων, αλλά η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για online .

Απλά επιλέξτε “Αγορά με Αndroid Pay” και δεν θα χρειάζεται να προσθέσετε τον αριθμό κάποιας πιστωτικής σας κάρτας ή τη αποστολής κάθε φορά που κάνετε μια online αγορά.

Οι συνεργάτες του Android Pay οι συνδρομητικές υπηρεσίες και επιλεγμένοι λιανοπωλητές θα παρέχουν στους χρήστες προγράμματα πιστότητας και ειδικές προσφορές.

Επιπλέον, η Google με την υπηρεσία Αndroid Pay επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, από πολλές συσκευές Android, και σε χιλιάδες καταστήματα.

Το Google επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως τις American Express, Discover, και Visa, προκειμένου να κάνει το Αndroid Pay όσο πιο ασφαλές γίνεται.

Το Αndroid Pay θα κυκλοφορήσει μαζί με το Android Μ αργότερα αυτό το έτος. Αρχικά, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία δεν ανέφερε τίποτα για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας σε άλλες χώρες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).