Η Google ανακοίνωσε το Smart Lock manager

Smart Lock manager; Πολλά έχουν αναφερθεί για τις τελευταίες ανακοινώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O στο Σαν Φρανσίσκο. Από το iGuRu.gr σκεφτήκαμε να σταθούμε σε ένα νέο που φαίνεται να πέρασε απαρατήρητο. bank security

Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο ενσωματωμένο Smart Lock manager, που θα είναι διαθέσιμο στο νέο λογισμικό προεπισκόπησης για προγραμματιστές Μ.Smart Lock manager

Όπως ανέφερε η εταιρεία οι προγραμματιστές των Orbitz, Netflix, και The New York Times ενημέρωσαν τις τους εκ νέου για να χρησιμοποιήσουν τη νέα δυνατότητα.

“Με την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Smart Lock για τους κωδικούς πρόσβασης στην Android εφαρμογή σας, μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που έχουν αποθηκευτεί,” αναφέρει η εταιρεία στην παρουσίαση της νέας δυνατότητας.

«Χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια που έχουν αποθηκευτεί για sign in του χρήστη, ή να χρησιμοποιήστε το API διαπιστευτηρίων για τη γρήγορη εγγραφή νέων χρηστών με τη μερική συμπλήρωση φόρμας που θα προσφέρει η εφαρμογής σας.

Με αυτή τη νέα υπηρεσία η Google προσπαθεί να ανταγωνιστεί παρόμοιες υπηρεσίες παρέχοντας έναν open source password manager και επεκτείνοντας το πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης του προγράμματος ς Chrome που αποθηκεύει τα logins των χρηστών του.

Με το νέο API της υπηρεσίας σύντομα θα δούμε το νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας σε πάρα πολλές εφαρμογές του Web αλλά και σε αυτές που έρχονται για εγκατάσταση στα συστήματα μας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).