H Microsoft διέρρευσε screenshots των Windows 10 build 10136

Η Microsoft φαίνεται να αναπτύσσει τα νέα Windows 10 builds με πολύ ταχύτερους ρυθμούς. Ο Gabriel Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, πρόσφατα αποκάλυψε ότι η δοκίμαζε ήδη εσωτερικά το νέο λειτουργικό στην έκδοση Windows 10 build 10134, προσθέτοντας ότι οι που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring θα μπορούσαν να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση πολύ σύντομα.Windows 10 Build 10136 s

Ο Aul θέλοντας να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο screenshots που εμφανίζουν τα Windows 10 build 10136, μια ακυκλοφόρητο έκδοση που θα μπορούσε ίσως να δούμε πολύ σύντομα στους υπολογιστές μας (εννοούμε τους εγγεγραμμένους στο Fast Ring).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί προς το παρόν, αλλά είναι γνωστό ότι όσο πλησιάζουμε προς το RTM, τα νέα Windοws 10 builds δεν θα προσθέτουν νέες δυνατότητες στο λειτουργικό σύστημα.

Η Microsoft έχει ήδη εξηγήσει ότι από τώρα και στο εξής η πλήρης εστίαση θα είναι για τον καθορισμό σφαλμάτων και τη βελτίωση της απόδοσης, καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει.

Τα Windοws 10 όπως έχουμε αναφέρει θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου, και θα προσφέρονται σαν στους χρήστες των Windows 7 και των 8.1 κατά τη του πρώτου έτους διανομής τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).