Paywall Pass για Firefox και διαβάστε απαγορευμένα άρθρα

Paywall Pass: Ορισμένες ιστοσελίδες, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις συνδρομές και τα έσοδα τους, έχουν εγκαταστήσει τα λεγόμενα συστήματα paywall.

Δημοφιλή ειδησεογραφικά , όπως η Wall Street Journal Online ή η Times Online χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα paywalls.Paywall Pass

Συνήθως οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες για να μπλοκάρουν το περιεχόμενό τους διαφέρουν, και οι περισσότερες χρησιμοποιούν διάφορα μέσα για την παρακολούθηση της , για παράδειγμα τα cookies.

Αυτό που έχουν κοινό όλες οι ιστοσελίδες, είναι ότι επιτρέπουν στις μηχανές αναζήτησης (και συχνά και σε άλλα δημοφιλή site ειδήσεων) απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο τους.

Το add-on του Paywall Pass εκμεταλλεύεται το γεγονός και αλλάζοντας μια τιμή στο header, μετατρέπει τον browser σας σε μηχανή αναζήτησης (ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε).

Σημειώστε ότι το add-on δεν θα εμποδίσει τις ή ανακοινώσεις για το paywall ή τις συνδρομές. Στην ιστοσελίδα των New York Times, για παράδειγμα, θα εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις για τις συνδρομές.

Σημείωση: Η επέκταση λειτουργεί σωστά σε πολλές ιστοσελίδες. Δούλεψε χωρίς προβλήματα στην wsj.com για παράδειγμα, αλλά δεν δείχνει να λειτουργεί στην ιστοσελίδα των New York Times.

Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες που δεν λειτουργεί το add-on για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ιδιωτικής ς για να διαβάσετε τα άρθρα.

Η επέκταση δουλεύει σε ένα ημι-αυτόματο τρόπο. Κάθε φορά που βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιο paywall, κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης.

Αλλάζει το referer στο και φορτώνει ξανά τη σελίδα. Αν όλα πάνε καλά, το άρθρο θα πρέπει να εμφανιστεί και έτσι θα μπορείτε να το διαβάσετε.

Η Paywall Pass είναι μια χρήσιμη επέκταση που χορηγεί πρόσβαση σε άρθρα που έχουν αποκλειστεί από τα online περιοδικά. Φυσικά έχετε πολλές άλλες επιλογές για πρόσβαση σε τέτοια περιεχόμενα, όπως για παράδειγμα με τη φόρτωση μιας αποθηκευμένης ς ενός άρθρου από τη μηχανή αναζήτησης της , ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης, ή με την εκκαθάριση των cookies σας σε τακτική βάση.

Paywall Pass

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).