Διαθέσιμο για όλους το Skype for Web

Η κυκλοφόρησε την beta έκδοση του Skype for Web, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις πριν από μια εβδομάδα. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο.skype for web

Το Skype for Web, είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης μιας εφαρμογής. Έτσι μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, από τον browser σας. H web-based έκδοση, θα σας απαιτήσει μόνο να εγκαταστήσετε ένα μικρό πρόγραμμα (plugin).skype for web 1

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε έκδοση beta, και ορισμένες της είναι διαθέσιμες μόνο σε περιορισμένο αριθμό browsers, και φυσικά, την καλύτερη εμπειρία θα την έχετε με τον Internet Explorer.

Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το Skype for Web σε ένα Chromebook, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο τα άμεσα μηνύματα. Οι δεν υποστηρίζονται. Το ίδιο ισχύει και για το Linux, αλλά η Microsoft αναφέρει ότι θα προσθέσει τα χαρακτηριστικά που λείπουν το συντομότερο δυνατόν.

Τα προτα περιήγησης που υποστηρίζονται: Internet Explorer, Firefox, Google , Safari. Οι συγκεκριμένοι browsers υποστηρίζουν όλες τις δυνατότητες του Skype for Web, αλλά το plugin είναι απαραίτητο για τις φωνητικές κλήσεις.

Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι: Αραβικά, Βουλγαρικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ούγγρικα, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Πορτογαλικά (Πορτογαλίας), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σουηδικά, Τούρκικα, Ουκρανικά, Απλοποιημένα Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα.

Περιττό να πούμε, ότι χρειάζεται ένας λογαριασμός της Microsoft.

Μπορείτε να δείτε τη νέα υπηρεσία από το παρακάτω link

Skype for Web

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).