Samsung Galaxy J5 και J7 Δύο νέα smartphones για selfies

Αν και δεν καταλαβαίνουμε την τρέλα με τις selfies, οφείλουμε να παρουσιάσουμε την είδηση.  Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα τα Galaxy J5 και J7, δύο νέα smartphones που είναι ειδικά φτιαγμένα για selfies. Το ενδιαφέρον στις δύο νέες συσκευές δεν είναι μόνο η μπροστινή κάμερα των 5-megapixel, αλλά και το γεγονός ότι συνοδεύονται από ένα φλας LED.

samsung galaxy j5

J5

Και οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με μια πίσω κάμερα στα 13-megapixel, με διάφραγμα f/1.9, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην λήψη φωτογραφιών σε σημεία που το είναι λιγοστό.

Πέρα από τα παραπάνω γενικά χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές του Galaxy J5 περιλαμβάνουν μια οθόνη 5-ιντσών των 720p (1280×720)TFT , έναν επεξεργαστή 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 410, και δίσκο αποθήκευσης στα 16 GB (ο αποθήκευσης είναι επεκτάσιμος στα 128 GB μέσω microSD).

Η συσκευή έχει 1.5 GB RAM, και μια μπαταρία στα 2.600 mAh. Τέλος, η συσκευή τρέχει με Android 5.1 , είναι 4G και έχει dual-SIM.

Το Samsung Galaxy J7

samsung galaxy  j7
Samsung Galaxy J7

Το Galaxy J7, από την άλλη πλευρά, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το J5, αλλά διαφέρει ελαφρώς στο μέγεθος της , του επεξεργαστή και της .

Η οθόνη του είναι 5.5-ιντσών με ανάλυση 720p (1280×720), φέρει έναν επεξεργαστή 64-bit octa-core Snapdragon 615, και μια μπαταρία στα 3000 mAh, η οποία προσφέρει τουλάχιστον 354 ώρες χρόνο αναμονής.

Το Galaxy J5 διατίθεται στην τιμή των 225 δολαρίων, ενώ το J7 θα σας κοστίζει 289 δολάρια.

Οι συσκευές κυκλοφορούν από σήμερα στην Κίνα, και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η εταιρεία σχεδιάζει την διάθεση τους σε άλλες αγορές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).