Έρχεται το Android 5.1.1 Lollipop σε Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge

Οι της Samsung, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα αναβαθμιστούν σύντομα με το Android 5.1.1 Lollipop της Google. Η πληροφορία έρχεται από τη γαλλική ιστο Planet Galaxy, που αναφέρει ότι το νέο λειτουργικό σύστημα έχει αρχίσει καταφθάνει στις συσκευές Galaxy S6 της ς και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη κατά τις προσεχείς ημέρες.samsung galaxy s6 Android 5.1.1 Lollipop

Μετά την του Android 5.1.1 Lollipop η συσκευή σας θα αλλάξει καθώς θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. συσκευή σας, θα παρατηρήσετε μερικές αλλαγές.

Για παράδειγμα, οι κοινοποιήσεις δεν είναι πλέον στο Quick Connect όπως και τα κουμπιά του S Finder, κάτι το οποίο δίνει μια καθαρότερη επιφάνεια.

Επίσης οι χρήστες θα είναι σε θέση να οργανώνουν τις εφαρμογές στο app drawer αλφαβητικά. Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο λογισμικό θα φέρει υποστήριξη για φωτογραφίες RAW αλλά και για χαμηλότερες τιμές ISO στο Galaxy S6 και στο Galaxy S6 Edge. Απλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να προσεγγιστούν μέσω της εφαρμογής της κάμερας…

Για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες λειτουργίες, θα χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή για κάμερα από τρίτους (υπάρχουν αρκετές στο Play Store της Google) που διαθέτει υποστήριξη για το Lollipop Camera2 API.

Η νέα έκδοση θα έρθει μέσω του Kies, αλλά μάλλον θα δούμε και το (ΟΤΑ) την ενημέρωση δηλαδή over-the-air. Εάν θέλετε να ελέγξετε για την διαθεσιμότητα της ενημέρωσης χειροκίνητα μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή:

Settings / About device / Software updates

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).