Διέρρευσε το ISO του Windows 10 build 10151

Άλλο ένα build των διέρρευσε από ένα Κινέζικο site. Το λειτουργικό σύστημα Windows 10 build 10151 υπάρχει αυτή τη στιγμή , σε server της Κίνας, και έτσι η λήψη των 3.95G είναι απελπιστικά αργή, λόγω του ασιατικού δικτύου APNIC, που έχει απίστευτες ταχύτητες στην Ασία, αλλά εξωτερικά της ηπείρου δίνει 3-4kbs.microsoft windows 10 wallpaper 5

Δεν γνωρίζουμε τη λίστα των αλλαγών αλλά αυτό το build θα περιέχει τη νέα εφαρμογή phone companion που ανακοίνωσε η πρόσφατα. .

Φυσικά δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές αλλαγές σε αυτό το build των Windows 10, καθώς η Microsoft έχει ανακοινώσει ήδη ότι δεν προσθέσει νέα , αλλά θα βελτιώνει τα υπάρχοντα

Αν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο build, καλό θα είναι να μην το κάνετε και να περιμένετε την επόμενη επίσημη κυκλοφορία, που οπωσδήποτε θα είναι νεότερη έκδοση.

Στην ανεπίσημη κυκλοφορία μπορεί να υπάρχουν σημαντικά σφάλματα και φυσικά δεν θα υπάρχει υποστήριξη από την Microsoft. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που σώζει είναι μια καθαρή εγκατάσταση από το ISO του λειτουργικού συστήματος.

Δεν θα δημοσιεύσουμε το download link, γιατί καταρχήν το build είναι στη κινέζικη γλώσσα, αλλά και για να μην μας βρίζετε με την ταχύτητα λήψης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).