H Google θα εξαγοράσει το PayPal;

Pεπορτάζ κάνει λόγο για πιθανή εξαγορά του PayPal από την Google και ενσωμάτωση του στο Android Pay. Αν δεν γίνει η ενσωμάτωση, το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι το Android Pay μπορεί να καταργηθεί.PayPal-Google

Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Wired, θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό όπλο της Google εναντίον του . Στην Google πιστεύουν ότι κάνουν τη δουλεία της αναζήτησης για την Amazon. Εξάλλου, για το λόγο αυτό η Google θα προσθέσει για αγορές στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ωστόσο, το PayPal έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων εταιρειών για να το εξαγοράσουν, μεταξύ των οποίων οι Visa και MasterCard.

Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι σε πρώτη φάση “φιλολογικό”, αλλά δεν αποκλείεται από τις 20 Ιουλίου που θα διαχωριστεί επισήμως το PayPal από το ebay, να εμφανιστούν οι πρώτες προτάσεις. Ο διαχωρισμός των PayPal και ebay εγκρίθηκε από τις αρχές και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Το ΡayPal ωστόσο, εξαγόρασε την εταιρεία Xoom, πριν διαχωριστεί από το eBay. H Xoom, με έδρα το San , ειδικεύεται στη μεταφορά χρημάτων παγκοσμίως. H εξαγορά κόστισε 890 εκ. δολάρια.

Η Xoom δραστηριοποιείται σε 37 , κυρίως σε Ινδία, Φιλιππίνες, Βραζιλία και Μεξικό, αλλά και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες, στις οποίες το ΡayPal δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ειδήσεις – Lobby

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).