Η Microsoft ανακοίνωσε το Minecraft για Windows 10

Από τότε που ανέλαβε η Microsoft το Mojang, αναζητεί συνεχώς τρόπους διάθεσης του Minecraft σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες. Έτσι τώρα που έρχονται τα 10 φαίνεται ότι άρπαξε την ευκαιρία. WIN-10-LOGO

Η ανακοίνωσε σήμερα το Μinecraft για τα Windows 10, μια νέα έκδοση του παιχνιδιού που έχει αναπτυχθεί ειδικά για να λειτουργεί στο επερχόμενο της σύστημα. Διαθέτει τις ίδιες ακριβώς , και έρχεται με υποστήριξη multiplayer (όπως και σε όλες τις άλλες εκδόσεις δηλαδή).minecraft pc

Η νέα έκδοση ονομάζεται Minecraft: Windows 10 Edition Beta και είναι διαθέσιμη από αυτή τη στιγμή στο Windows Store.

Η Microsoft αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρη για πόσο καιρό θα είναι το project σε έκδοση beta πρόκειται, και ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ακριβώς όπως τα Windows 10, με βάση τα σχόλια των χρηστών.

Παρά το γεγονός ότι είναι σε έκδοση beta, το παιχνίδι κοστίζει $ 10 για τους νέους , ενώ όσοι έχουν αγοράσει ήδη την έκδοση του Μinecraft μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν.

“Ακριβώς όπως την πρώτη έκδοση του Μinecraft όλα αυτά τα χρόνια, αυτή η έκδοση θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και με τη βοήθεια των σχολίων σας. Γι ‘αυτό υπάρχει ο όρος “Beta” στον τίτλο – επειδή δεν είναι αρκετά έτοιμο. Θα γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό με την πάροδο του χρόνου. Ακριβώς όπως και οι άλλες εκδόσεις του Μinecraft, όλες οι μελλοντικές εκδόσεις θα είναι δωρεάν.” αναφέρει η Mojang σε μια σημερινή ανακοίνωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).