Fix από τη Microsoft για το reboot των Windows Phone

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο update για το περασμένο μήνα με σκοπό να διορθώσει το σοβαρό ζήτημα του ξαφνικού reboot που επηρέασε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό συσκευών.

Η ενημέρωση όμως τελικά κυκλοφόρησε μόνο για ορισμένα μοντέλα συμπεριλαμβανομένης και της ναυαρχίδας της εταιρείας, το Lumia 930. Όπως αποδείχθηκε τελικά το πρόβλημα επηρέασε αρκετές συσκευές και έτσι η Microsoft, ανέβασε στο Windows Phone Store, ένα νέο app το οποίο διορθώνει το πρόβλημα σε όλα τα smartphones που επηρεάζονται.Microsoft

Το αποκαλούμενο «Stop » app, είναι δομημένο με τη μορφή wizard και είναι πολύ εύκολο στη χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέγει ο χρήστης το «next», μέχρι να ολοκληρωθεί το fix. Σύμφωνα με την εταιρεία, το app ελέγχει αυτόματα εάν η έχει λάβει την ενημερωμένη έκδοση, και σε περίπτωση που δεν έχει, προχωρά στην επιδιόρθωση του προβλήματος από μόνη της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι ορισμένα smartphones εξακολουθούν να μην μπορούν να κάνουν το fix και να έχουν το πρόβλημα του ξαφνικού reboot. Αναφορές που κυκλοφορούν online από χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται ακόμη και μετά από τη της εφαρμογής, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το μέγεθος αυτού του ζητήματος.

«Η Microsoft έχει εντοπίσει ένα πρόβλημα σε ορισμένες εκδόσεις των Windows Phone 8.1, που θα μπορούσε να θέσει ένα τηλέφωνο σε περιοδικές επανεκκινήσεις Έχουμε ήδη κυκλοφορήσει ένα fix για την επίλυση του προβλήματος που αφορά τη πλειοψηφία των Windows . Ωστόσο, μερικά τηλέφωνα που έχουν δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με τους διακομιστές της Microsoft, πρέπει να κάνουν λήψη και του συγκεκριμένου fix» εξηγεί η εταιρεία στην επίσημη ανακοίνωση της.

Η Microsoft συμβουλεύει όλους τους κατόχους Windows smartphones, που έχουν το πρόβλημα αυτό, να κάνουν έλεγχο για νέες ενημερώσεις και να τις εγκαταστήσουν εάν είναι διαθέσιμες, καθώς και να κάνουν λήψη και εγκατάσταση του «Stop Restart» app, ώστε να δουν αν το πρόβλημα θα διορθωθεί.

SecNews

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).