Google search και στον Microsoft Edge

Ο Microsoft Edge θα είναι ο επόμενος browser της εταιρείας, και αναμένεται να εμφανιστεί με τα . Η Microsoft ελπίζει ότι οι χρήστες των Windows θα μείνουν ευχαριστημένοι με το νέο πρόγραμμα περιήγησης μόνο που υπήρχε μια δυσκολία… Είναι γνωστό ότι η Bing δεν είναι και τόσο δημοφιλής όσο είναι η της Google.

Μέχρι σήμερα λοιπόν η εταιρεία από το Redmond δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την μηχανή αναζήτησης της Google στον browser της και έτσι η μηχανή αναζήτησης αναγκαστικά για όλους ήταν  το Bing.microsoft edge 1

Από σήμερα, όμως οι προγραμματιστές του browser εργάζονται για να προσθέσουν και την μηχανή αναζήτησης της Google στον Microsoft Edge.

Ο Microsoft Edge χρησιμοποιεί την τεχνολογία OpenSearch να διαθέσει περισσότερες στη διάθεση των χρηστών της, αλλά η Google δεν υποστήριζε την τεχνολογία μέχρι σήμερα.

Όπως ανέφερε σήμερα ο Jacob Rossi του Microsoft Edge με ένα tweet, η Google έχει άρχισε να υποστηρίζει το OpenSearch 1.1 για το νέο browser των Windows 10.

Έτσι όποιος χρησιμοποιεί το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10 θα μπορεί από την επόμενη έκδοση (αναμένουμε το RTM) να ορίσει από τις ρυθμίσεις και την Google σαν προτιμώμενη μηχανή αναζήτησης.

[tweet_embed id=621043849180286976]

O Microsoft Edge θα έρθει σαν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10, αλλά ο Internet Explorer θα συνεχίσει να υπάρχει σαν μια backup εφαρμογή μόνο σε περίπτωση που οι χρήστες συναντήσουν κάποιες ιστοσελίδες που δεν φορτώνουν σωστά με τον νέο browser.

O Edge κάποια στιγμή σύμφωνα με την εταιρεία, θα λάβει μια ενημέρωση που θα του επιτρέψει να υποστηρίζει την εγκατάσταση επεκτάσεων του Chrome.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).