Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα διαφήμιση για το Surface 3 – Βίντεο

Παρά το γεγονός ότι όλα τα μάτια είναι τώρα στα 10 που το ντεμπούτο τους αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft εξακολουθεί να είναι πολύ προσηλωμένη στη εμπορικότητα του hardware της, και έτσι χθές η εταιρεία εισήγαγε μια νέα διαφήμιση για την ταμπλέτα της Surface 3.

Surface 3

Το διαφημιστικό βίντεο στοχεύει στην επερχόμενη σχολική σεζόν που θα αρχίσει τον Σεπτέμβρη και έτσι αναδεικνύει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της συσκευής που απευθύνονται σε μαθητές, συμπεριλαμβανομένου και του ψηφιακού στυλό, του OneNote, και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να κάνουν τη μάθηση και τη διδασκαλία ευκολότερη.

Το Surface 3 τρέχει τα Windows 8.1, αλλά όπως και όλες οι άλλες συσκευές που τροφοδοτούνται από αυτή την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, πληροί τις προϋποθέσεις για τη δωρεάν σε Windows 10, όταν το νέο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο.

Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να διανέμει το Surface 3 με τα Windows 10 προεγκατεστημένα, αλλά ακόμα δεν έχει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα για το θέμα αυτό.

Έχει, αναφέρει ωστόσο ότι, στις 29 Ιουλίου, μπορείτε να πάρετε το Surface 3 από το Microsoft Store με προεγκατεστημένα τα Windows 10 από το εξειδικευμένο προσωπικό εντελώς δωρεάν.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=E-bWgMD1DOk

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).