Google Maps δείτε το ιστορικό των τοποθεσιών σας μέσω Timeline

Σήμερα, η Google ανακοίνωσε την έναρξη του Timeline, ένα εργαλείο για το που σας δείχνει όλα τα μέρη που έχετε πάει. Λειτουργεί εάν επιλέξετε να αποθηκεύσετε το Ιστορικό τοποθεσίας σας στο Google.

timeline

Ο Διευθυντής της υπηρεσίας κ. Gerard Sanz αναφέρθηκε λεπτομερώς στη λειτουργία του στο blog post , καθώς η εταιρεία φέρνει σταδιακά στους χρήστες το χρονοδιάγραμμα για τους Χάρτες της.

Θα μας πείτε τώρα που μπορεί να σας χρησιμεύσει αυτό;

Θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί σαν ευκολία.

Για κάποιους που τους αρέσει να θυμούνται το βράδυ πως κινήθηκαν όλη την ημέρα, ειδικά αν έχουν πάει κάποια εκδρομή, για κάποιους πολυάσχολους που ίσως να θελήσουν να δουν που βρέθηκαν σε κάποιο ραντεβού τους, ίσως ακόμα και να θελήσετε να δείτε πως κινήθηκε το παιδί σας (αν και εδώ που τα λέμε τα σημερινά τα καταφέρνουν περίφημα με τα gadgets και δύσκολα δεν θα το πάρει χαμπάρι ότι το ελέγχετε).

Όπως και να έχει το Google χρησιμοποιεί το Timeline σας σαν έναν τρόπο για να σας υπενθυμίσει γρήγορα και να προβάλει όλη την προηγούμενη διαδρομή σας.

timeline 2

Επίσης εάν χρησιμοποιείτε το Google Photos, η υπηρεσία αυτή θα δείξει τις που τραβήξατε μια συγκεκριμένη ημέρα, για να τονώσει τη μνήμη σας ακόμη περισσότερο.

Το καλύτερο είναι ότι το Τimeline έχει σχεδιαστεί για τα α σας και μόνο – δεν μοιράζεται με οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο ή άλλο πρόσωπο.

Έχετε απόλυτο έλεγχο στο τι αποθηκεύεται, οπότε αν θέλετε να αφαιρέσετε μια ημέρα – ή ακόμα και ολόκληρη την ιστορία σας – είστε ελεύθεροι να το κάνετε.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις θέσεις στο Τimeline σας, είτε με την αφαίρεση ή την μετονομασία τους. Ό,τι πληροφορίες έχουν απομείνει μετά την επέμβαση σας θα εμφανίζονται κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι στο Google Maps.

Το Τimeline σας είναι διαθέσιμο για και για φορητές συσκευές Android.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).