Ορίστε προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο στο Facebook

Το είναι ένα από τα μεγαλύτερα sites φιλοξενίας βίντεο, πλησιάζοντας το YouTube που χωρίς αμφιβολία κατέχει την πρώτη θέση.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Facebook δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το YouTube είναι γιατί οι προσφορές χρηματοδότησης στους δημιουργούς περιεχομένου είναι μικρότερες σε σύγκριση με αυτές του YouTube.Facebook videos

Είναι γνωστό ότι όλοι οι του Facebοok μπορούν να φορτώσουν και να παρακολουθήσουν βίντεο στην . Η διαθεσιμότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κύκλο των φίλων ενός χρήστη.

Τα βίντεο που παίζουν στο Facebοok είναι ρυθμισμένα από προ να εμφανίζονται σε ποιότητα SD. Παρακάτω θα δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε την ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο σε HD, υπό τον όρο ότι η πηγή είναι HD.

Φυσικά μπορείτε να ρυθμίσετε σαν μόνιμη λύση την ανάλυση HD. Εναλλακτικά, μπορείτε να ορίσετε την ανάλυση SD σαν τη μόνη διαθέσιμη επιλογή.

Σημείωση: Η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στην ιστοσελίδα του Facebοok και όχι στο Facebοok Lite ή τις εφαρμογές του Facebοok για κινητά.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ορίσετε την ποιότητα του βίντεο στο Facebοok είναι από την παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/settings?tab=videos

Ανοίξτε ο URL στον browser της επιλογής σας, και αν είστε συνδεδεμένοι ήδη στο Facebοok, θα οδηγηθείτε άμεσα με τις ρυθμίσεις βίντεο. Αν όχι, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε πρώτα.
Κάντε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο “Προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο” και επιλέξτε “Μόνο SD” αν θέλετε αναπαραγωγή βίντεο σε χαμηλή ή “HD αν είναι διαθέσιμη” αν θέλετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας (όποτε είναι διαθέσιμο).facabook video

Σημείωση: να αναφέρουμε ότι η επιλογή HD χρησιμοποιεί – απαιτεί μεγαλύτερο εύρος ζώνης για την αναπαραγωγή του βίντεο στο Faceboοk, ενώ η επιλογή SD χρησιμοποιεί λιγότερα μειώνοντας την απόδοση. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο παλιό υπολογιστή, ίσως να παρατηρήσετε επιβραδύνσεις ή άλλα θέματα, κατά την αναπαραγωγή βίντεο HD.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).