Gmail: προσαρμοσμένες διευθύνσεις e-mail για 2 δολάρια ανά χρήστη

Η Google φέρεται να ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία του Gmail. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει ένα project που θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google, να δημιουργήσουν τη δική τους προσαρμοσμένη διεύθυνση στο Gmail.gmail

Αν αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, οι πιθανότητες είναι αποκτήσετε ή να έχετε μια διεύθυνση email όπως την θέλετε είναι πολύ μικρές, λόγω του όγκου των χρηστών της εταιρείας. Με την τυποποιημένη δυνατότητα που σας δίνει αυτή τη στιγμή το Gmail, μπορείτε να αποκτήσετε διευθύνσεις του τύπου: όνομα@gmail.com.

Η Google λοιπόν φέρεται να πειραματίζεται ένα νέο hack που θα δώσει σε όλους τις διευθύνσεις που επιθυμούν, δηλαδή κάτι σαν: όνομα@ότι-θέλετε.com. Το “ότι-θέλετε” όπως καταλάβατε θα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη, αρκεί να υπόκειται στους συνήθεις κανόνες του για τα domain names.

Το νέο θα επιτρέπει σε ιδιώτες να έχουν τη δική τους προσαρμοσμένη διεύθυνση Gmail με κόστος 2 δολάρια ανά χρήστη το μήνα, με την προϋπόθεση ότι ο δεν χρειάζεται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο πέρα ​​από τα 15G που διαθέτει ήδη δωρεάν η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους χρήστες της.

“Γνωρίζουμε ότι η πρώτη σας επιλογή του ονόματος χρήστη πιθανόν να μην ήταν το: yourname345663@gmail.com και για αυτό πειραματιζόμαστε σε εναλλακτικές λύσεις για να σας προσφέρουμε και άλλες επιλογές”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Google.

Φυσικά όπως ανέφερε η εταιρεία πρόκειται για ένα πείραμα, και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).