Πρόβλημα ενεργοποίησης των Windows 10; Καλέστε τη Microsoft

Έχετε πρόβλημα με την ενεργοποίηση των Windows 10; Μέχρι πριν από λίγο δεν μπορούσε να βοηθήσει κανείς, καθώς η της Microsoft ουσιαστικά έλεγε σε όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν ξανά εγκατάσταση στο παλαιότερο (Windows 7 ή 8), να εφαρμόσουν την αναβάθμιση μέσα από το ενεργοποιημένο λειτουργικό, και μετά να προσπαθήσουν να ενεργοποιήσουν τα Windows 10.windows 10 activation

Τι γίνεται όμως με αυτούς που έχουν προσπαθήσει πολλές φορές με αυτό τον τρόπο και λόγω κάποιου σφάλματος τα Windows 10 δεν ενεργοποιούνται;

Στη δική μας περίπτωση, σε ένα laptop της Acer, η εγκατάσταση των Windows 10 προχωρούσε κανονικά μέχρι το 54% και σταματούσε αναφέροντας λάθος στο σημείο APPLY_IMAGE.

Μετά από πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χωρίς αποτέλεσμα, μπορέσαμε να εγκαταστήσουμε το νέο λειτουργικό, όταν δηλώσαμε ότι δεν επιθυμούμε να κρατήσουμε τα αρχεία και τα του προηγούμενου χρήστη.

Έτσι η εγκατάσταση αν και έγινε μέσα από τα Windows 7 (το προηγούμενο λειτουργικό) ήταν μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10.

Φυσικά μετά από αυτό η ενεργοποίηση ήταν αδύνατη.

Από σήμερα η Microsoft προσφέρει την λύση για τέτοια ενεργοποίησης. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ένα νόμιμο κλειδί ενεργοποίησης παλαιότερου λειτουργικού (Windows 7, 8, 8.1)

Μπορείτε να καλέσετε δωρεάν στο νούμερο 8015003000 και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Επιλέξτε ότι ενδιαφέρεστε για ενεργοποίηση και προχωρήστε μέχρι να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο της Microsoft. (Όχι αυτοματοποιημένη βοήθεια)

Το τμήμα υποστήριξης θα σας ζητήσει το παλαιό σας κλειδί ενεργοποίησης, θα το ελέγξει για να επιβεβαιώσει την εγκυρότητά του, και θα ζητήσει τα στοιχεία σας.

Στα στοιχεία αυτά συμπεριλαμβάνονται, όνομα, επίθετο, τηλέφωνο και το προσωπικό σας e-mail.

Μετά από λίγο (ένα τέταρτο περίπου) η εταιρεία θα σας καλέσει για να σας δώσει ένα κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10.

Το κλειδί θα σας έρθει μέσω e-mail και ο αντιπρόσωπος της Microsoft θα παραμείνει στη , μέχρι να πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση.

activated

Σημείωση: Το παλαιό κλειδί ενεργοποίησης θα ακυρωθεί, και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά για την ενεργοποίηση των Windows 7 ή Windows 8, 8.1.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).