Facebook Ένα δις ενεργοί χρήστες σε μία μέρα!

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το Facebook σε μία μόνο ημέρα την περασμένη Δευτέρα.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους επτά στον πλανήτη ήταν συνδεδεμένος κοινωνικό στο δίκτυο για κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας.facebook world

Ο Mark Zuckerberg χρησιμοποίησε το δικό του λογαριασμό στο Facebook για να ανακοινώσει το ορόσημο. Είναι ένας απίστευτα εντυπωσιακός αριθμός.

Το Facebook πρώτα έφθασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το 2012, και στα στατιστικά τις σελίδας υπήρχαν σαν επισκέψεις κατά μέσο όρο το μήνα, καθώς υπάρχουν πολλοί που επισκέπτονται την σελίδα μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Το ισχυρίζεται ότι σήμερα έχει 1.310.000.000 ενεργούς χρήστες κάθε μήνα στη σελίδα που συμπεριλαμβάνει τις για την εταιρία.

Έτσι, σχεδόν ο ίδιος αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα σε μηνιαία βάση μέρα επισκέφτηκαν τη Δευτέρα σε μία μέρα το κοινωνικό δίκτυο. Αττό βέβαια είναι ένα σημάδι ότι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο εξακολουθεί να ανακαλύπτει τρόπους να συγκρατεί τους χρήστες του.

Ο διευθύνων σύμβουλος ανάφερε για το γεγονός:

Είμαι τόσο περήφανος για την κοινότητα μας και την πρόοδο που έχουμε κάνει. Η κοινότητά μας δίνει σε κάθε άτομο μια φωνή, για την προώθηση της επικοινωνίας και για την ένταξη όλων στις ευκαιρίες του σύγχρονου κόσμου μας.

Ένα πιο ανοικτός και συνδεδεμένος κόσμος, είναι ένας καλύτερος κόσμος. Φέρνει ισχυρότερες σχέσεις με αυτούς που αγαπάτε, μια ισχυρότερη οικονομία με περισσότερες ευκαιρίες, και μια ισχυρότερη κοινωνία που αντικατοπτρίζει όλες τις αξίες μας.

Το Facebοok δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο για να γιορτάσει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο αλλά και να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση στο προφίλ του Zuckerberg, από το παρακάτω link.

Mark Zuckerberg

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).